Συνεχίζει και τον Σεπτέμβριο το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών

Συνεχίζει και τον Σεπτέμβριο το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών
Κοινοποίηση:

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του, ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών, έφερε το θεατρικό έργο από την ΕΘΑΛ, «Δελησταύρου και υιός».

Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Μιχάλης Μουστάκας, Μαρίνα Βρόντη, Χρήστος Γρηγοριάδης, Χριστίνα Κυριάκου, Μαρίλια Χαριδήμου, Ανδρέας Μακρής, Μιχάλης Χρίστου, Ελένη Αναστασίου, ανέβηκαν στη σκηνή με ρετρό διάθεση και ταξίδεψαν το κοινό σε ανέμελα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επί σκηνής οι θεατές παρακολούθησαν τον Aντώνη Δελησταύρου, που βαρέθηκε τη μοναξιά στην ηλικία που βρίσκεται, αφού για χρόνια είναι χήρος και αφοσιωμένος αποκλειστικά στη δουλειά του και στην ανατροφή του γιου του Γιώργου. Έτσι, αποφάσισε πως θέλει να έχει μια συντροφιά, οπότε με τις ευλογίες του γιου του είναι έτοιμος να ζήσει ντόλτσε βίτα και να αναζητήσει την υποψήφια σύντροφο.

Ακολουθούν την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στις 19.00, τα εγκαίνια της μετονομασίας της αίθουσας πολιτιστικών εκδηλώσεων σε «Μίκης Θεοδωράκης».

Να σημειωθεί ότι η όλη εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του υπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Ιωάννου, ο οποίος θα τελέσει τα εγκαίνια. Θα ακολουθήσει παρουσίαση βιβλίου από τον επιστημονικό διευθυντή του Ιστορικού Αρχείου και Κέντρου Μελετών Μίμη Σοφοκλέους με τίτλο «Μίκης Θεοδωράκης – Ευνοούμενος Μουσών – Ένα μοναδικό Διεθνές Πολιτισμικό Φαινόμενο».

Τέλος, η βραδιά θα κλείσει με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που θα επιμεληθεί η χορωδία του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Μαρίας Μανδαλιού.


Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση πραγματοποίησε ο Αβραάμ Λουκά, ανεξάρτητος υποψήφιος για τη θέση του αντιδημάρχου στον νεοσύστατο Δήμο Πολεμιδιών, εκπροσωπώντας τα Κάτω Πολεμίδια....
Νext bike popup