Θεσμός έχει καταστεί πλέον για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ύψωνα το Ipsonas Christmas Wonderland. Ένα πραγματικό Χριστουγεννιάτικο χωριό στήθηκε στον προαύλιο του δημαρχείου. Μικροί και μεγάλοι που επισκεφτήκαν αυτή την παραμυθούπολη έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι.

 

Αρκετά αναβαθμισμένο, το φετινό Ipsonas Christmas Wonderland διήρκησε 6 μέρες και περιελάμβανε μια πανδαισία αποτελούμενη με μουσική, συναυλίες, χορευτικές παραστάσεις, παιδικά εργαστήρια, φαγητό, ποτό και πολλά άλλα.

 

mesa1

 

Φυσικά το υπαίθριο λούνα παρκ ήταν αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του μικρόν μας φίλων, αφού είχαν να επιλέξουν μέσα από μια πληθώρα παιχνιδιών ώστε να ψυχαγωγηθούν.

 

mesa

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Οι Υψωνιάτες υποδέχθηκαν και φέτος τα Χριστούγεννα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντας πάντα στον συνάνθρωπό μας, αφού τα καθαρά έσοδα από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

 

Διαβάστηκε 836 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top