Φώτα, λάμψη, μόδα, ομορφιά! Με σύνθημα, «Όταν η μόδα συναντά την ελπίδα» ο Όμιλος Γυναικών Ύψωνα διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά φιλανθρωπική επίδειξη μόδας.

 

Πέραν των 1000 ατόμων παρευρέθηκαν και απόλαυσαν τη μαγική βραδιά μόδας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο Γυμνάσιο Ύψωνα και αποτελεί πλέον θεσμό για την δυτική Λεμεσό η οποία τιμά την αγάπη, τη γενναιοδωρία, τον σεβασμό και την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο. Ο Όμιλος Γυναικών Ύψωνα αποτελεί ένα από τα πιο δραστήρια σωματεία της Δυτικής Λεμεσού. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης που ανέρχονταν σε €2.110 δόθηκαν στο νεοσύστατο σωματείο «Ιωάννειο ίδρυμα στήριξης παιδιών με αυτισμό και οικογένειας».

 

ypsonas-1

 

Ο Δήμαρχος Ύψωνα Παντελής Γεωργίου στην ομιλία του εξήρε την προσφορά του Ομίλου Γυναικών Ύψωνα όπου τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ένα πολύπλευρο και αξιόλογο έργο μέσα από τις δράσεις και εκδηλώσεις του. Eπίσης, ανέφερε ότι τέτοια σωματεία αξίζουν περαιτέρω στήριξης και βοήθειάς μας. Η Πρόεδρος του Ομίλου Γυναικών Ύψωνα Αλέκα Στυλιανού, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους ανέφερε ότι η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας αγαπήθηκε και στηρίζεται ολοένα και περισσότερο όχι μόνο από τον Ύψωνα αλλά και τη γύρω περιοχή.

 

Στη φετινή επίδειξη έλαβαν μέρος πέραν των 240 παιδιών μεταξύ των οποίων και παιδιά από το πρότυπο κέντρο Απόστολος Λουκάς, ενώ, περίπου 40 επιχειρήσεις πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησε όλους όσοι έλαβαν μέρος ή συνέδραμαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχία της πιο πάνω εκδήλωσης. Τέλος, ευχήθηκε στο «Ιωάννειο ίδρυμα στήριξης παιδιών με αυτισμό και οικογένειας» καλή και δημιουργική πορεία.

 

ypsonas3

 

Διαβάστηκε 909 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top