Ο Δήμος Ύψωνα παρουσιάζει την ξεκαρδιστική ελληνική κωμωδία του Θέατρο Ένα «Του Κουτρούλη ο Γάμος», την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019, η ώρα 8.30μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα.Το έργο, θεωρείται από τα καλύτερα του Ραγκαβή. Πρόκειται για μια καυστική πολιτική κωμωδία/σάτιρα που γράφτηκε το 1845, η οποία θίγει τα διαχρονικά προβλήματα της κοινωνίας τότε. Μιας κοινωνίας όμως η οποία δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου μέχρι και σήμερα. Η διαχρονικότητα του έργου προσδίδει μάλιστα κι έναν τραγικό τόνο σε μια πραγματικότητα την οποία βιώνουμε καθημερινά έστω κι αν βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα. Το μήνυμα του είναι πάντα επίκαιρο.

 

Το έργο παρουσιάζει όλα τα κακώς κείμενα της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας: Αναξιοκρατία, ξενομανία, μιμητισμός, διαπλοκή, διαφθορά, ρουσφέτι, μίζες πελατειακές σχέσεις των κομμάτων με τους ψηφοφόρους και εξαγορά συνειδήσεων, στοιχεία που παραμένουν σχεδόν αναλλοίωτα μέσα στο χρόνο.
 


Είσοδος Δωρεάν!

 

koutroulligamos-ypsona

 

Διαβάστηκε 1694 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top