Η εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ και το Goppion Cafe, αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία το θέμα της αιμοδοσίας και αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αξία της προσφοράς αίματος ως πράξης αλτρουισμού, στηρίξαν την ανιδιοτελή πρωτοβουλία της ΝΕΔΗΚ Λεμεσού που στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και με αφορμή την Οδική Ασφάλεια.

 

Η αιμοδοσία έλαβε μέρος στο Δημαρχείο Ύψωνα και πλήθος συμπολιτών μας πρόσφεραν το αίμα τους για τον συνάνθρωπο που το χρειάζεται.

 

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες από την αιμοδοσία

 

Στην αιμοδοσία παρευρέθηκαν οι βουλευτές Πανίκος Λεωνίδου και Παύλος Μυλωνάς καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λεμεσού Θεόδοτος Ανθούσης, Κρίστης Δημητρίου και Νεόφυτος Χαραλαμπίδης.

 

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στα social media η Πρόεδρος της ΝΕΔΗΚ Λεμεσού "Η πρώτη πετυχημένη αιμοδοσία της ΝΕΔΗΚ Λεμεσού μας άφησε ευχαριστημένους αφού δώσαμε το αίμα μας για τον συνάνθρωπο. Για εμάς η αιμοδοσία θα καταστεί θεσμός γιατί ο σκοπός είναι ιερός. Πάνω απ' όλα να είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ".

 

Διαβάστηκε 1278 φορές
Tagged under

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top