Ο Δήμος Ύψωνα πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την τελική γιορτή του σχολείου «Διά Βίου Μάθησης». 

 

mesa

 

Στη γιορτή ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει κάποιες από τις δραστηριότητες που προσφέρει το σχολείο, όπως zumba και ελληνικοί χοροί.

 

Επίσης ο δήμος τίμησε τους καθηγητές που διδάσκουν στο σχολείο «Δια βίου μάθησης».

 

mesa1


Ο θεσμός λειτούργησε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2017 και αποτελεί πλέον την κατ’ εξοχή επιλογή απογευματινής απασχόλησης του δήμου.
Το σχολείο περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως zumba, ελληνικοί χοροί, μαγειρική, χειροτεχνία, πιλάτες, θεραπευτική γυμναστική, τένις, επιτραπέζια αντισφαίριση, ρομποτική, μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών κ.α.


Ο Αντιδήμαρχος Ύψωνα Κλεάνθης Καραμανίδης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ, ανέφερε πως πρόκειται για ένα θεσμό που στήριξαν από την πρώτη μέρα οι δημότες και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Προσφέρει μια πληθώρα επιλογών στα μαθήματα με πολύ χαμηλό κόστος, ενώ όπως μας αποκάλυψε την νέα σεζόν θα εισαχθούν νέα μαθήματα και δραστηριότητες.

Διαβάστηκε 537 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top