Στιγμιότυπα από την Φιλανθρωπική Μουσική Βραδιά με τίτλο «Τραγουδώ, Αγαπώ, Συνεισφέρω» που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα, κατέγραψε η εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ.


Η όλη εκδήλωση ήταν αποτέλεσμα διοργάνωσης του Δήμου  Ύψωνα σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου, την Κοινοτική Αστυνόμευση, το Μακεδονικό Ωδείο – Παράρτημα Ύψωνα Λεμεσού και τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.

 

 Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook


Συγχαρητήρια και ευχαριστίες αποδόθηκαν στο Φωνητικό Σύνολο Κέντρου Ημέρας Ενηλίκων «Το Σπίτι του Μάριου» και στη δασκάλα μουσικής Άννα Αριστείδου, στην Χορωδία του Δήμου Ύψωνα, στην Παιδική Χορωδία του Μακεδονικού Ωδείου, στην Σολίστ Αθηνά Αλετρά για τη φιλική συμμετοχή και στον μαέστρο της Χορωδίας Δήμου Ύψωνα για την καθοδήγηση και τον συντονισμό της μουσικής βραδιάς.

 

Φυσικά, ευχαριστίες αποδόθηκαν και στο κοινό, σε όσους τίμησαν με την παρουσία  τους την εκδήλωση και ενίσχυσαν τον φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης!
 

Διαβάστηκε 663 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top