Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας αποφασίστηκε όπως προωθηθεί το έργο διάνοιξης πρόσβασης από την οδό Πατριάρχη Ιεροσολήμων προς την Γ' Βιομηχανική και έχουν τεθεί πλεόν τα χρονοδιαγράμματα επί χάρτου.

 

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ύψωνα Παντελή Γεωργίου, πρόκειται για ένα έργο που θα λύσει οριστικά το σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας που υπάρχει σήμερα εντός της οικιστικής περιοχής του Αγ. Σιλά λόγω διέλευσης βαρέων οχημάτων και θα διασφαλίζει την εύκολη πρόσβαση από και προς την Γ' Βιομηχανική Περιοχή.

 

Όπως επισήμανε ο δήμαρχος, για την υλοποίηση του έργου θα συνεργαστούν Δήμος Ύψωνα, Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων και Τμήμα Πολεοδομίας και η αποπεράτωση του αναμένεται εντός της επόμενης 3ετίας.

Διαβάστηκε 493 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top