Εκτός από την καθιερωμένη κυριακάτικη προβολή ταινίας παιδικού κινηματογράφου στο Δημοτικό Θέατρο, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Ύψωνα και ο Δήμος Ύψωνα διοργάνωσαν ένα υπέροχο παιδικό πανηγύρι.


Όσοι βρέθηκαν εκεί ζωγράφισαν παρέα ένα τεράστιο πανό αφιερωμένο στα παιδιά μας, το οποίο αναρτήθηκε και πλέον κοσμεί το κτίριο του δημαρχείου για μια βδομαδα, όπου αναγράφονται μηνύματα που αφορούν τα δικαιώματα των παιδιών όπως η ισότητα, η αγάπη, η οικογένεια, η φιλιά και η ψυχαγωγία.


Στο χώρο πωλούνταν παγωτά, ποπ κορν, χυμοί,  μαλλί της γριάς και λαχταριστές κρέπες.


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Ύψωνα Κλεάνθης Καραμανίδης μίλησε στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ και σημείωσε πως είναι η πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε το Συμβούλιο Νεολαίας σε συνεργασία με τον Δήμο Ύψωνα, όσον αφορά τη μέρα του παιδιού.


«Είναι μια εκδήλωση που ευελπιστούμε να καταστεί θεσμός και που αγκαλιάστηκε από την πρώτη κιόλας χρονιά από πάρα πολύ κόσμο και ιδιαίτερα τους μικρούς μας φίλους που απόλαυσαν τις δραστηριότητες που οργανώσαμε γι’ αυτούς. Φάνηκαν να ενθουσιάζονται ιδιαίτερα όταν το τεράστιο πανό που οι ίδιοι ζωγράφισαν κρεμάστηκε κατά μήκος του δημαρχείου, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα».

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 


Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο κ. Καραμανίδης τόνισε «ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν αλλά κυρίως τους εθελοντές, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μας. Φυσικά ευχαριστούμε την εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ που για ακόμα μια φορά κάλυψε όλη την εκδήλωση μας».

 

Διαβάστηκε 588 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top