Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία και δειγματοληψία μυελού των οστών που διοργάνωσε ο Δήμος Ύψωνα σε συνεργασία με την Πολιτική Άμυνα και την υποστήριξη της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, το Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 στο Δημοτικό Μέγαρο Ύψωνα.

 

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος με σημαντικό αριθμό φιαλών αίματος.

 

Ο Δήμαρχος Ύψωνα Παντελής Γεωργίου, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ευαισθητοποίηση και την ανταπόκριση την οποία επέδειξε η κοινωνία του Ύψωνα και όχι μόνο σε πείσμα των χαλεπών καιρών και των δυσκολιών που διανύουμε.

 

Εκφράζοντας τις ειλικρινείς και προσωπικές του ευχαριστίες σε κάθε Υψωνιάτη, ο κύριος Γεωργίου ευχήθηκε η πράξη αυτή να αποτελέσει μια δυναμική υποδομή της κοινωνίας του Ύψωνα, η οποία θα συνδράμει στην ανάγκη για εξεύρεση αίματος όποτε αυτό χρειασθεί.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

 

Επισημαίνεται, ότι η εθελοντική αιμοδοσία, είναι ακίνδυνη, διαρκεί μόνο 10 λεπτά και ο όγκος αίματος που προσφέρει ο αιμοδότης αποκαθίσταται αμέσως από τον οργανισμό. Το ίδιο ισχύει και για τη δειγματοληψία μυελού των οστών.

Διαβάστηκε 725 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top