Θέλοντας να ενημερώσει αλλά και να εκπαιδεύσει γονείς που διαμένουν στον Ύψωνα και όχι μόνο, ο Δήμος Ύψωνα σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας και τους Συνδέσμους Γονέων του Α’, Β΄ και Γ’ Δημοτικού Σχολείου Ύψωνα, του Γυμνασίου Ύψωνα και του Περιφερειακού Λυκείου Αποστόλου Λουκά Κολοσσίου, διοργάνωσαν διάλεξη με θέμα: «Σχολικός και Διαδικτυακός Εκφοβισμός» την  Πέμπτη 11 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Δήμου Ύψωνα.

 


Το θέμα παρουσίασε και ανάλυσε η Εβίτα Κατσιμίχα, ΜΑ, MPhil - Σχολική/Εκπαιδευτική Ψυχολόγος.

 


Σε ομιλία του ο Αντιδήμαρχος  και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Ύψωνα Κλεάνθης Καραμανίδης ανέφερε πως το θέμα της συγκεκριμένης διάλεξης αφορά τους γονείς όλων των ηλικιών. Ευχαρίστησε δε θερμά τους συνδέσμους γονέων όλων των σχολείων που βοήθησαν αλλά και στήριξαν στην πραγματοποίησή της.
«Με την νέα σχολική χρονιά θα συνεχιστούν παρόμοιες διαλέξεις ενώ παράλληλα θα συνεχιστούν και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις από το Συμβούλιο Νεολαίας για τις οποίες θα ενημερωθείτε σύντομα», πρόσθεσε.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook


Κλείνοντας, εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στην ομιλήτρια κα. Εβίτα Κατσιμίχα για την ενδιαφέρουσα αλλά και χρήσιμή της παρουσίαση όσο και στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ για την διαχρονική της στήριξη στην προβολή των εκδηλώσεων του Δήμου Ύψωνα.

 

Διαβάστηκε 1064 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top