Την Κυριακή 17 Μαρτίου στο θέατρο του Δημαρχείου Ύψωνα ο Όμιλος Γυναικών Ύψωνα, πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμή της ημέρας της Γυναίκας.

 

Η όλη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της κας Αναστασίας Παπαδοπούλου και την παρακολούθησαν Βουλευτές, υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Σχολικοί Έφοροι, εκπρόσωποι οργανωμένων συνόλων του δήμου και πλήθος κόσμου.

 

Κύρια ομιλήτρια της όλης εκδήλωσης ήταν η κα Αναστασία Παπαδοπούλου πρόεδρος του οργανισμού «Φωνή»  που εφαρμόζει την Εθνική Στρατηγική κατά της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Η κα Παπαδοπούλου ανάφερε ότι χρόνο με τον χρόνο, σπάζει το ταμπού και αυξάνονται οι καταγγελίες, σήμερα γίνεται μία καταγγελία κάθε δύο μέρες ενώ μόλις έχουμε αγγίξει την μύτη του παγόβουνου.

Όλα τα περιστατικά αντιμετωπίζονται ολοκληρωμένα και εξειδικευμένα. Μέσα από την ιστοσελίδα http://www.foni.org.cy μπορεί όποιος θέλει να επικοινωνεί με ειδικούς τηλεφωνικά είτε μέσω chat επώνυμα ή ανώνυμα, επίσης υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που μπορεί να ζητήσει κάποιος για κάθε περίπτωση.

 

Η πρόεδρος του Ομίλου Γυναικών Ύψωνα Κυρία Αλέκα Στυλιανού στο καλωσόρισμά της αναφέρθηκε στο πολυδιάστατο έργο που επιτελεί ο Όμιλος Γυναικών Ύψωνα που αποτελεί ένα από τα πιο δραστήρια σωματεία της δυτικής Λεμεσού. Η αντιπρόεδρος του Ομίλου Γιάννα Δημητρίου και το μέλος Βικτώρια Μακρή αναφέρθηκαν εκτενώς στους αγώνες του γυναικείου κινήματος και στον πολυδιάστατο ρόλο της γυναίκας.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Όμιλος Γυναικών Ύψωνα τίμησε πολύτεκνες μάνες και άλλες γυναίκες ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επιμελήθηκε ο μαέστρος της χορωδίας του δήμου Ύψωνα Σωτήρης Στυλιανού και ακολούθησε μουσική βραδιά με τον Σώτο Γονιό. 

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Η Κα. Αναστασία Παπαδοπούλου έδωσε τα συγχαρητήρια της στον Όμιλο Γυναικών Ύψωνα για το έργο που επιτελεί αναφέροντας μάλιστα ότι είναι προς τιμή του Δήμου Ύψωνα που υπάρχει ένα τόσο δραστήριο Γυναικείο Σωματείο στον δήμο του.

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση στο Δημοτικό Μέγαρο.

 

Διαβάστηκε 434 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top