Φώτο Κόκος 

 

Υπερχείλισε λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα ο υδατοφράκτης Γερμασόγειας, δημιουργώντας κλίμα ευφορίας και χαράς σε όσους βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν το όμορφο θέαμα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς , έκανε λόγο για ευλογία Θεού.

«Η ώρα 4 ξεκίνησε η υπερχείλιση, θα ενταθεί όσο περνάει ο χρόνος. Είναι μια ευλογία για τον τόπο οι βροχές και η αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων νερού», ανέφερε.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί από το Δήμο, καθώς όπως είπε, αναμένονται τεράστιες ποσότητες νερού οι οποίες θα διοχετευτούν μέσω του ποταμού Άμαθος.

«Όλες αυτές οι ποσότητες θα διοχετευτούν μέσω του ποταμού. Είμαστε σε εγρήγορση, θα παρακολουθούμε την εξέλιξη, πιθανόν να κλείσουμε δρόμους", ανέφερε.

Ο Δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Αστυνομίας και των υπηρεσιών του Δήμου.

"Ζητούμε όπως αποφύγουν  τις 'μαγκιές'  για να μην μετατραπεί αυτή η ευλογία σε τραγωδία.  Εμείς είμαστε έτοιμοι, απλά θέλουμε τη βοήθεια τους» , ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ξυδιάς.

KYΠΕ

Διαβάστηκε 2319 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top