Φιλανθρωπικό γεύμα με στόχο την οικονομική ενίσχυση για την ανέγερση Ιερού Ναού Παναγίας Ελεούσης στη περιοχή Πανειώτη Γερμασόγειας, πραγματοποίησε η ερανική επιτροπή του ναού.

 


Το γεύμα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Navarria και τίμησε με την παρουσία του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιος

 

mesa


Εκ των πρωτεργατών για την ανέγερσή του, κα Πόπη Παντελή, μίλησε στην ΛΕΜΕΣΟΣ, αναφέροντάς μας πως η όλη προσπάθεια της ανέγερσης είχε ξεκινήσει πριν από 23 χρόνια, όταν η μητέρα της Χρυστάλλα Θεμιστοκλέους Ανωγυργιάτη δώρισε στην Ιερά Μητρόπολη Λ/σού 2 στρέμματα γης. «Μετά τον θάνατο της μητέρας μου αποφάσισα να συνεχίσω το έργο της με την σύσταση μια ερανικής επιτροπής, με τη βοήθεια του συζύγου μου, του προέδρου της επιτροπής κ. Κώστα Κάσινου και υπό την σκέπη του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου κ. κ.  Αθανασίου», σημειώνει.

mesa1


Η κα Παντελή συνέχισε λέγοντας μας ότι μετά από πολλούς αγώνες και εμπόδια απέκτησαν την πολυπόθητη πολεοδομική άδεια και σύντομα θα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το κτίσιμο του ναού.

 

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 


Όπως είπε, μαζεύουν λεφτά μέσα από διάφορες εκδηλώσεις όπως το ετήσιο καθιερωμένο γεύμα, προσκυνηματικές εκδρομές εντός και εκτός Κύπρου, θεατρικές εκδηλώσεις, απογευμα- τινά τσάγια και διάφορα χειροτεχνήματα, αλλά και εισφορές.

 


Μάλιστα η κα Παντελή παρακαλεί όλους όσοι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν τον σκοπό τους, όπως κάνουν  εισφορές στους εξής λογαριασμούς:
Ελληνική Τράπεζα: 241-01-G41371-01,
ASTROBANK: 145-9-0000119-12019 και για πληροφορίες στο τηλ. 99562939.

 

Διαβάστηκε 1533 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top