Στο «Πάρκο των Κυνηγών» στην οδό Ποταμιάς, στη Γερμασόγεια πραγματοποιήθηκε τρικούβερτο γλέντι, στο οποίο συμπεριλαμβανόταν μπόλικη μουσική, φαγητό, ποτό και χορός.

 

mesa1
 

 

Το μουσικό κομμάτι ανέλαβε η ορχήστρα «Αυγερινός», ενώ τα λαχταριστά φαγητά ήταν φτιαγμένα από τις γυναίκες χορωδούς, καθώς οι άνδρες χορωδοί με τη σειρά τους βοήθησαν στην προετοιμασία και ψήσιμο της σούβλας.


Ομιλίες απηύθυναν, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς και ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής και Δημοτικός Σύμβουλος, Κούλλης Τσαγκάρης οι οποίοι καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν σε όλους καλή διασκέδαση.

 

mesa

 

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook


Να σημειωθεί ότι, όλα τα έσοδα από την βραδιά, θα διατεθούν για οικονομική ενίσχυση της χορωδίας του δήμου, έτσι ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί και να πραγματοποιεί ταξίδια στο εξωτερικό όπου θα προάγει και θα αναδεικνύει τον πολιτισμό μας.

 

Η υπόσχεση του Πρόεδρου της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Γερμασόγειας, Κούλλη Τσαγκάρη, ότι κάθε χρόνο η μουσική βραδιά θα είναι και πιο αναβαθμισμένη, αποδείχθηκε πως δεν ήταν μόνο μια υπόσχεση. Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Γερμασόγειας, ο δήμαρχος πρόσφερε μια ακόμη αξέχαστη μουσική βραδιά στο κοινό του.

Διαβάστηκε 1017 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top