Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για την φωταγώγηση του δέντρου του Δήμου Γερμασόγειας. Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του χωριού δίνοντας έτσι μια εορταστική νότα στην περιοχή.

 

Ιδιαίτερα ενθουσίασε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν η χορωδία και η φιλαρμονική του Δήμου Γερμασόγειας, ενώ γιορτινά τραγούδια τραγούδησαν παιδικές χορωδίες. Όλοι οι συντελεστές της εκδήλωσης χειροκροτήθηκαν και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Σημειώνεται ότι σε όσους παρευρέθηκαν προσφέρθηκε δωρεάν κρασί και ζιβανία, φρούτα, ξηροί καρποί κι άλλα εδέσματα.

 

Σε δηλώσεις τους στην εφημερίδα μας τόσο ο δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς όσο και ο πρόεδρος της πολιτιστικής Επιτροπής Κυριάκος Τσαγκάρης, αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι ο κόσμος κατέκλυσε το κέντρο για ακόμη μια χρονιά και φάνηκαν να χαίρονται όλοι την εκδήλωση.

 

Ανέφεραν επίσης ότι σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις θεωρούν σημαντική και απαραίτητη όχι μόνο την συμμετοχή του κόσμου αλλά και την ενεργή εμπλοκή τους στα δρώμενα.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Είπαν ακόμα ότι στόχος του Δήμου Γερμασόγειας είναι να αναβαθμίζει συνεχώς τις εκδηλώσεις του και γι’ αυτό θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το πετύχει. "Θέλουμε, είπαν, οι δημότες μας να ακολουθούν και να προσέρχονται στις εκδηλώσεις μας γιατί αυτό θα είναι και μια έμπρακτη απόδειξη ότι τις χαίρονται και τις απολαμβάνουν".

Διαβάστηκε 767 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top