Από την περασμένη Παρασκευή ο Δήμος Αγίου Αθανασίου συμμετέχει στην ευρωπαϊκή πρωτοβουλία WiFi4EU, η οποία αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους πολίτες και τους επισκέπτες σε δημόσιους χώρους, στους οποίους έχει εγκατασταθεί η τεχνολογία αυτή.Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ασύρματη πρόσβαση (Wifi) στο διαδίκτυο προσφέρεται σε όλους τους χώρους του Δημοτικού Μεγάρου Αγίου Αθανασίου περιλαμβανομένης και της αίθουσας εκδηλώσεων (Δημοτικό Θέατρο), της Κεντρικής Πλατείας, εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, του Μουσείου, του Πολιτιστικού Κέντρου και του χώρου του Δημοτικού Κέντρου Νεολαίας.
 

 

Με την πρωτοβουλία WiFi4EU ο Δήμος Αγίου Αθανασίου εξασφάλισε κατά την τρίτη προκήρυξη την οικονομική κάλυψη του έργου αξίας 15.000,00 ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο καλύπτει την αγορά του εξοπλισμού, καθώς επίσης και την εγκατάσταση του.
 

 

Με την εγκατάσταση του εξοπλισμού ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Μαρίνος Κυριάκου, εξέφρασε την ικανοποίησή του, υπογραμμίζοντας ότι μέσα από την εφαρμογή αυτού του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ο Δήμος Αγίου Αθανασίου αναβαθμίζεται ψηφιακά λαμβάνοντας παράλληλα πρόνοιες για μελλοντική ανάπτυξη άλλων υπηρεσιών που χρησιμοποιούν σήμερα οι «έξυπνες πόλεις» σε πολλές χώρες.
 


ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 556 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top