Αποποιήθηκε των ευθυνών του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας ΔΗΚΟ Κάτω Πολεμιδιών Άντρος Θεοδώρου, όσον αφορά τον καθαρισμό του χώρου των Βερεγγαρίων, αφού όπως είπε, είναι ευθύνη του Υπουργείου Μεταφορών, Συγκοινωνιών και Έργων.

 

Παρ’ όλα αυτά, ανέφερε ότι ο δήμος προσφέρθηκε από τον Απρίλιο να επιλύσει το ζήτημα καθώς οι περίοικοι είναι απηυδισμένοι από το όλο ζήτημα, αλλά το ίδιο το υπουργείο αρνήθηκε καθώς ήθελε να προχωρήσει σε προκήρυξη προσφορών.

 

Όσον αφορά το θέμα των αναπτύξεων, ο κ. Θεοδώρου τόνισε ότι περιμένουν από το υπουργικό συμβούλιο να μεταβιβάσει επίσημα τον χώρο των Βερεγγαρίων τόσο στους ιδίους όσο και στο ΤΕΠΑΚ για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες διαμόρφωσης του.

 

Ταυτόχρονα, ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας ΔΗΚΟ Κ. Πολεμιδιών υπογράμμισε πως αυτό που είναι εκ των ων ουκ άνευ είναι η δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου, καθώς η εν λόγω περιοχή προσφέρεται γι’ αυτό. «Η επαρχία της Λεμεσού χρειάζεται ένα Μητροπολιτικό Πάρκο το οποίο είναι μέσα στο όραμά μας και γι’ αυτό θα τροχιοδρομησουμε ώστε να γίνει», συμπλήρωσε.

 

 

Διαβάστηκε 1151 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top