Για την ανάπτυξη του Δήμου Κ. Πολεμιδιών στο χώρο των Βερεγγαρίων αναφέρθηκε και ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας ΔΗΣΥ Κ. Πολεμιδιών, Μάμας Πατέρας.

 

Στο πλαίσιο συνέντευξής του στο Lemesos Tv, ο κ. Πατέρας τόνισε ότι θα τους παραχωρηθούν περίπου τέσσερα στρέμματα γης, όπου ο δήμος σκοπεύει να ανεγείρει το δικό του Δημοτικό Μέγαρο.

 

Όσον αφορά το θέμα της δημιουργίας Κολυμβητηρίου, ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας ΔΗΣΥ, ανέφερε ότι έχουν γίνει οι πρώτες ενέργειες πριν από περίπου τρία χρόνια. «Έμεινε στο περιθώριο από τότε και όταν ανακοινώθηκε από τον Δήμο Λεμεσού ότι ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο έργο ώστε να δίνει σε δικό του χώρο, τότε ξεκίνησαν οι διαδικασίες και οι συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη. Ο ίδιος μας επιβεβαίωσε το έντονο ενδιαφέρουν του Δήμου Λεμεσού για το συγκεκριμένο έργο και μας ξεκαθάρισε πως όποιος κάνει τις πιο σύντομες προεργασίες, οι οποίες είναι αρκετές και με μεγάλο κόστος, θα πάρει και το έργο», σημείωσε.

«Προσωπικά διαφωνώ με τον κ. Μιχαηλίδη», πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Πατέρας τονίζοντας ότι ανέφερε στον πρόεδρο του ΚΟΑ πως πρέπει να παρθεί μία απόφαση, «γιατί δεν πρόκειται δύο δήμοι να τρέχουν για προεργασίες, σχέδια, ώστε να ωριμάσουν ένα έργο για να προλάβει είτε ο ένας είτε ο άλλος».

Πέραν αυτού, όπως είπε ο κ. Πατέρας, ο τεχνικός του ΚΟΑ, τους ενημέρωσε για κάποια σοβαρά θέματα τα οποία πρέπει να εξασφαλίσουν, όπως τίτλοι ιδιοκτησίας, ενώ δήλωσε, πως τους έχει επισημανθεί ότι πρέπει να εξευρεθεί όλο το κονδύλι και τα σχέδια να είναι σε πλήρη ωρίμανση και σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

 

 

Διαβάστηκε 952 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top