Η απόφαση της Ελληνικής Τράπεζας για κλείσιμο και του τελευταίου της καταστήματος στα Κάτω Πολεμίδια, αναστάτωσε τους κατοίκους των Κάτω και Πάνω Πολεμιδιών.

 

Σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ Πάνω και Κάτω Πολεμιδιών, αναφέρει πως η απόφαση αυτή, η οποία λήφθηκε μονομερώς και χωρίς κανέναν εκ των προτέρων διάλογο και χωρίς καμία σχετική διαβούλευση, έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής Πολεμιδιών.

 

«Είναι καλά  να γνωρίζουν οι ιθύνοντες της Ελληνικής ότι τα καταστήματα αυτά και οι υποδομές  τούτες δημιουργήθηκαν με αίμα και θυσίες δεκαετιών ενώ αυτοί τις βρήκανε έτοιμες μέσα από το ξεπούλημά του Συνεργατισμού όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι αδιανόητο και απαράδεκτο να τις ακυρώνουν έτσι απλά και με αυτόν τον τρόπο, γεγονός, που προσβάλει την σύγχρονη ιστορία της περιοχής αλλά και τους πολίτες των Πολεμιδιών», τονίζουν.

 

Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν πως ο  κόσμος να ξέρετε είναι ήδη αρκετά αγανακτισμένος, διαμαρτυρόμενος και μη αποδεχόμενος αυτή την μέγιστη προσβολή.

 

Το ΑΚΕΛ καλεί τους αρμοδίους της Ελληνικής Τράπεζας, να κάνουν δεύτερες σκέψεις και να ακούσουν την φωνή των πολιτών.

 

«Προειδοποιούμε ξεκάθαρα, πως αν δεν υπάρξει άμεσα,  θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας για τη συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος αυτού, το οποίο εξυπηρετεί παρεμπιπτόντως πέραν των τριάντα χιλιάδων κατοίκων, αλλά και επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής θα μας βρείτε μπροστά σας», υπογραμμίζουν.

 

Τέλος,  δηλώνουν αποφασισμένοι πως σε περίπτωση μη ικανοποίησης του αιτήματος τους, θα έχει ως αποτέλεσμα τη λήψη δυναμικών μέτρων αντίδρασης ακόμη και τη διοργάνωση μεγάλων κινητοποιήσεων μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστηκε 1330 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top