Τα παιδιά του κατηχητικού Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Μονοβόλικο πραγματοποίησαν δεντροφύτευση, με τη στήριξη του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών. Τα παιδάκια με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη ξύπνησαν από το πρωί, για να συμβάλουν σε μια πράσινη πόλη.

 

mesa6

 

mesa8


Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ, ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Νίκος Αναστασίου ανέφερε πως «στη δεντροφύτευση έχουμε τοποθετήσει πέραν των 100 δενδρυλλίων με απώτερο σκοπό να συμβάλουμε και εμείς στο περιβάλλον, μετά από όλες τις κλιματικές αλλαγές που πλήττουν τη μικρή μας Κύπρο».

 

Συνεχίζοντας ο κ. Αναστασίου δήλωσε πως «η μοναδική μας ασπίδα είναι να φυτέψουμε όλοι από λίγα δέντρα, για να μπορέσουμε να προστατέψουμε το περιβάλλον μας».

mesa

 

mes1Ο πάτερ Παναγιώτης Ελπιδοφόρου μίλησε για την όμορφη πρωτοβουλία που πραγματοποιήθηκε από κοινού με το Δήμο Κάτω Πολεμιδιών. «Μόλις είπαμε στα παιδιά του κατηχητικού  ότι θα φυτέψουμε δέντρα, άφησαν το κρεβάτι και το playstation τους και ήρθαν με μεγάλη χαρά», τόνισε.

 

mesa2

 

mesa4

 


Τη συντήρηση των δέντρων θα την αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η εκκλησία, ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκε μηχανισμός αυτόματου ποτίσματος.   

 

mesa7

 

mesa9

 

mesa12

 

mesa13

 

mesa11

 

 

Διαβάστηκε 839 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top