Αναφορικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου Κάτω Πολεμιδιών Νίκου Αναστασίου για την αδυναμία του δήμου να ανταποκριθεί σε θέματα καθαριότητας, ανταπάντησε με ανακοίνωσή της η δημοτική ομάδα ΔΗΣΥ Κάτω Πολεμιδιών.

 

Ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας ΔΗΣΥ Κάτω Πολεμιδιών Μάμας Πατέρας, ανέφερε ότι ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών με τις δηλώσεις του φόρτωσε την ακαταστασία του δήμου τους στην υποστελέχωση του δημαρχείου.

 

«Σεβαστές οι πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου Κάτω Πολεμιδιών, όμως οι απόψεις αυτές δεν αφορούν και δεν ενδιαφέρουν τους δημότες, οι οποίοι πληρώνουν φόρους και θέλουν και δικαιούνται να διαβιούν σε ένα καθαρό δήμο (δρόμοι, πάρκα, ανοικτοί χώροι, κ.ά.) Η Δημοτική ομάδα ΔΗΣΥ διαφωνεί με αυτήν την τοποθέτηση  και ζητά από τον Δήμαρχο να ενημερώσει πότε τέθηκε θέμα υποστελέχωσης σε ολομέλεια του δημοτικού συμβουλίου».

 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «ως Δημοτική Ομάδα προβληματισμένη εδώ και καιρό, όπως και οι δημότες μας, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας σε θέματα καθαριότητας, καταθέσαμε επανειλημμένως εισηγήσεις, μέχρι την άρση του μορατόριουμ προσλήψεων».

 

Η Δημοτική Ομάδα ΔΗΣΥ Κάτω Πολεμιδιών συνεχίζει σημειώνοντας, πως είναι πεπεισμένη  ότι με καλή θέληση και συναίνεση, υπάρχουν λύσεις  που δεν αντιβαίνουν την κείμενη νομοθεσία.

 

«Ας αξιοποιήσουμε όλα τα εγκριθέντα κονδύλια των προϋπολογισμών που αφορούν σε θέματα καθαριότητας για αγορά υπηρεσιών, όπως γίνεται και σε άλλους δήμους, και με αγορά υπηρεσιών, χωρίς νέες προσλήψεις θα έχουμε ένα καθαρό Δήμο για όλους μας», καταλήγει τέλος η ανακοίνωση.

 

Διαβάστηκε 723 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top