Έκκληση προς τον φορέα κυκλοφοριακών μελετών, που ανέλαβε τον οδικό σχεδιασμό των Βερεγγαρίων, όπως προχωρήσει, κάνει ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών


Ευχάριστα νέα μοιράστηκε στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ, ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Νίκος Αναστασίου, σε σχέση με την εξέλιξη και την πρόοδο για το θέμα του οικισμού «Βερεγγάρια».

 


Ο ίδιος, ανέφερε πως σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, επιβεβαιώθηκε η δέσμευση της Κυβέρνησης, τόσο με την εξαγγελία του Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και του ίδιου του υπουργού, για τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου στονΔήμο Κάτω Πολεμιδιών, στον χώρο των Βερεγγαρίων. Επίσης, έγινε αναφορά και στην παραχώρηση μέρους του χώρου των Βερεγγαρίων για την κάλυψη των κτηριακών αναγκών του δήμου.Όπως σημειώνει ο κ. Αναστασίου, «ήταν ένα πάγιο αίτημα του δήμου, αφού όλες οι υπηρεσίες μας είναι διάσπαρτες. Μετά την συνάντηση με τον υπουργό επιτέλους, έχει πραγματοποιηθεί συνάντηση και με την πολεοδομία στην οποία έχει προσδιοριστεί ο χώρος στον οποίο θα γίνουν οι κτηριακές εγκαταστάσεις του δήμου.

 

oikismos-v


Συγκεκριμένα θα είναι μέσα στον δρόμο της Πατριάρχου Φωτίου, ο οποίος είναι ένας κεντρικός δρόμος που θα βολεύει όλους τους δημότες», συμπλήρωσε. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος, στην παρούσα φάση παρατηρείται πρόβλημα με τον φορέα κυκλοφοριακών μελετών από τον οποίο έχει ζητηθεί να ολοκληρώσει την μελέτη με τον οδικό σχεδιασμό της περιοχής, να εκφράσει τις δικές του απόψεις και να δώσει την έγκρισή του για να μπορέσει το έργο να προχωρήσει.

 

oikismos-vereria

 

 


Κλείνοντας, ο κ. Αναστασίου κάνει έκκληση στον φορέα κυκλοφοριακών μελετών να θέσει άμεση συνέδρια για να συζητηθεί το όλο θέμα.

Διαβάστηκε 479 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top