Την εναρκτήρια εκδήλωση του για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019 πραγματοποίησε ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών. Την Παρασκευή 14 Ιουνίου έγινε ένα δυναμικό ξεκίνημα με συναυλία από το «Λαϊκό Αρχονταρίκι» σε συνεργασία με τον Χρίστο Αλεξάνδρου. Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Αυγούστου 2019 και υπόσχεται αξέχαστες βραδιές με μουσική, θέατρο και χορό.


Το φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη, ο οποίος παρευρέθηκε και στην εναρκτήρια εκδήλωση, δίνοντας το δικό του μήνυμα για την προώθηση του πολιτισμού στον τόπο μας.


Από πλευράς του ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Νίκος Αναστασίου ανεβαίνοντας στο βήμα δεν έχασε την ευκαιρία να τονίσει την προσπάθεια των δήμων στο να συμβάλουν στην ανάπτυξη του πολιτισμού, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να τύχουν της οικονομικής στήριξης  και του κράτους.


«Όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας καθημερινά, η οικονομική δυσχέρεια, τα σκάνδαλα, η τρομοκρατία, οι καθημερινές απειλές και παραβιάσεις της Τουρκίας, οι δολοφονίες αλλά και η κατάρρευση θεσμών, μας κάνουν πιο σκληρούς σαν ανθρώπους», ανέφερε ο κ. Αναστασίου, ενώ συνεχίζοντας είπε πως «απέναντι σε όλα αυτά εμείς προβάλλουμε τον πολιτισμό».

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook


Ολοκληρώνοντας την ομιλία του τόνισε πως «πιστεύουμε στον πολιτισμό και επενδύουμε σ΄ αυτόν. Μέσα απο τον πολιτισμό μπορούμε να αγγίξουμε την ευαίσθητη πλευρά του ανθρώπου,την δημιουργική του πλευρά. Θέλουμε μέσα απο τις φετινές μας παραστάσεις, μέσα απο ένα ταξίδι στην τέχνη, το θέατρο, τον χορό, το τραγούδι, να σας κάνουμε να νιώσετε πιο όμορφα και πιο ανθρώπινα».

 

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κ. Πολεμιδιών αφορά ένα καλλιτεχνικό θεσμό προσφοράς στο συνάνθρωπο. Είναι μια προσφορά που παρέχεται εντελώς δωρεάν στους δημότες, η οποία έχει αγκαλιαστεί απο το ευρύτερο κοινό της πόλης και επαρχίας Λεμεσού και μας γεμίζει με περηφάνια.

Διαβάστηκε 837 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top