Με την καθιερωμένη χοροεσπερίδα του ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών ενίσχυσε και φέτος το Ταμείο Υποτροφιών του.

 

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου στο κέντρο Νεοφιέστα με τους κατοίκους των Κάτω Πολεμιδιών και όχι μόνο, να ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα για στήριξη του Ταμείου.

 

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών Μάμας Πατέρας, εξέφρασε τη βαθιά του συγκίνηση και ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν ή βοήθησαν για την υλοποίηση της εκδήλωσης.

 

Για τη διεκπεραίωση της όλης προσπάθειας, έλαβαν μέρος εκκλησίες, σχολεία, σωματεία, όλα τα μέλη της επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, το Ανοικτό Σχολείο Κάτω Πολεμιδιών, η σχολή χορού Διαμαντίδου, οι λειτουργοί του Δημαρχείου και το Νεοφιέστα που προσέφερε δωρεάν φαγητό.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Τέλος, μέσα από την ομιλία του ο Μάμας Πατέρας, αναφέρθηκε στον καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα της όλης εκδήλωσης, η οποία αποσκοπούσε στην ενίσχυση και στήριξη των απόρων φοιτητών της πόλης τους.

Διαβάστηκε 913 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top