Δριμύ κατηγορώ προς το Δήμο Κάτω Πολεμιδιών και ιδιαίτερα προς το Τμήμα Πρασίνου του δήμου εξαπολύουν πολίτες, οι οποίοι πλέον έχουν αγανακτήσει από την αδιαφορία των αρμοδίων για σοβαρά θέματα καθαριότητας, ευπρέπειας και καλλωπισμού των χώρων πρασίνου στις περιοχές τους.

Παράδειγμα αποτελεί το πάρκο Ανθούπολης, στο οποίο ενώ έχουν αναβαθμίσει τα παιχνίδια τα οποία εδώ και καιρό ήταν σπασμένα, δυστυχώς έχουν τοποθετήσει χώμα αντί πλαστικό δάπεδο ασφαλείας. Αποτέλεσμα, τόσο η δυσκολία γονιών και παιδιών στο περπάτημα, όσο και η εστία μικροβίων που μπορεί να αποτελέσει το χώμα, από αδέσποτα που μπορεί να πάνε στο συγκεκριμένο πάρκο.

Παράλληλα, τραγική παραμένει η κατάσταση του πάρκου, καθώς το κουτί της ηλεκτρικής είναι εδώ και αρκετό καιρό σπασμένο και ανοικτό με εκτεθειμένα τα σύρματα. Αποτέλεσμα τα μικρά παιδιά να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο, καθότι δεν έχουν γνώση αλλά περιέργεια να πιάσουν αυτά τα σύρματα. Επίσης η ασφαλτόστρωση του γηπέδου είναι σχισμένη, ενώ σκουπίδια και διάφορα άλλα χόρτα είναι διάσπαρτα στο χώρο.

 

Αυτή είναι η Ανθούπολη του 2019. Μια περιοχή που σύμφωνα με τους κατοίκους της έχει εγκαταλειφθεί πλήρως από το δήμο της...

Για το όλο θέμα μίλησε στην εφημερίδα μας ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Νίκος Αναστασίου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως το πάρκο έχει φτιαχτεί σύμφωνα με όλα τα πρότυπα μέσα σε μια εβδομάδα. Όσον αφορά το κουτί της ηλεκτρικής τόνισε ότι δεν υπάρχει καθόλου ρεύμα και ότι θα φύγει εντός των ημερών.

Σχολιάζοντας το χώμα που έχει τοποθετηθεί στα παιχνίδια, ο κ. Αναστασίου δήλωσε πως δυστυχώς οι γνωστοί - άγνωστοι καίνε τα πλαστικά δάπεδα στα διάφορα πάρκα και γι' αυτό τοποθέτησαν χώμα, το οποίο όπως είπε, δεν μπορούν να το κάψουν.

 

Διαβάστηκε 767 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top