ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

 

Ένας σημαντικός στόχος έγινε πραγματικότητα για το Συνοικισμό Αγίου Ιωάννη στα Κάτω Πολεμίδια. Πρόκειται για την υλοποίηση μικρού Ιατρικού Κέντρου στην καρδιά του συνοικισμού το οποίο θα παρέχει τις υπηρεσίες του για τους κατοίκους της περιοχής.

Τα εγκαίνια του Ιατρικού Κέντρου τέλεσε σε μικρή σεμνή τελετή ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Λεμεσού και Πρώτος Ιατρικός Λειτουργός Χρυσόστομος Ανδρονίκου.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κ. Πολεμιδιών Γιώργος Τ. Γεωργίου τόνισε τη σημασία της λειτουργίας ενός ιατρικού κέντρου στην περιοχή αναφέροντας ότι αυτό το έργο αποτελούσε αίτημα όλων των ηλικιωμένων της Συνοικίας του Αγίου Ιωάννη, με σκοπό την ικανοποίηση των διαφόρων αναγκών τους, συμβάλλοντας έτσι και στην αποκέντρωση ιατρικών υπηρεσιών από το Γενικό Νοσοκομείο.

Ο κ. Γεωργίου ανέφερε επίσης το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο του ιδίου όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου για τους ηλικιωμένους, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι ακόμα ένας στόχος γίνεται πραγματικότητα χάρη στη συνεργασία του Υπουργείου Υγείας και ιδιαίτερα της Διεύθυνσης του Νοσοκομείου Λεμεσού.

«Μαζί με το Ιατρείο του Συνοικισμού Μακάριος Γ’ συμβάλλουμε στην ανακούφιση, την εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων μας. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε σε συνθήκες οικονομικής κρίσης να ανταποκριθούμε, να βοηθήσουμε ώστε οι ηλικιωμένοι μας να νοιώθουν ότι έχουν ένα στήριγμα και αποκούμπι την πολιτεία και ιδιαίτερα εμάς, την Τοπική Αυτοδιοίκηση», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργίου.

Με τη σειρά του ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Λεμεσού και Πρώτος Ιατρικός Λειτουργός Χρυσόστομος Ανδρονίκου ανάφερε πως με τις δικές τους άοκνες προσπάθειες κατάφεραν να λειτουργήσουν αυτό το Ιατρείο το οποίο πράγματι συμβάλει στην αποκέντρωση του Γενικού Νοσοκομείου αλλά και του παλαιού νοσοκομείου.

Ταυτόχρονα ο κ. Ανδρονίκου δήλωσε ότι πράγματι υπάρχει ένα κενό όσον αφορά τη στελέχωση του Ιατρικού κέντρου με φαρμακείο και ανέφερε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τον Υπεύθυνο Φαρμακοποιό που θα έρθει στη Λεμεσό υποσχόμενος ότι θα προσπαθήσει να βρει τη λύση του προβλήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 1254 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top