Μετά τα τελευταία περιστατικά μόλυνσης από τον COVID-19 που καταγράφηκαν στην πόλη μας, ο Δήμος Λεμεσού τονίζει στους δημότες του τα εξής:

 

1. Είναι προφανές ότι η εξάπλωση του ιού στον τόπο μας δεν έχει ακόμα εξαλειφθεί. Ιδιαίτερα σε μια πόλη όπου υπάρχει υψηλή διακίνηση από και προς το εξωτερικό, αυτός ο κίνδυνος είναι πιο αυξημένος.
2. Επιβάλλεται όλοι μας να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και προσωπικής υγιεινής, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμοδίων υπηρεσιών του κράτους. Να μην ξεχνούμε ότι είναι η σοβαρή τήρηση των μέτρων αυτών που απέκλεισε μεγάλο αριθμό κρουσμάτων στην πόλη μας μέχρι σήμερα.

3. Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση συμπτωμάτων πρέπει άμεσα να γίνεται επικοινωνία με τον προσωπικό μας γιατρό.
4. Ο Δήμος βρίσκεται σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές και παρακολουθεί τις εξελίξεις ούτως ώστε να υπάρξουν οι άμεσες ενέργειες αν και εφόσον κριθεί σκόπιμο.

 

Διαβάστηκε 3367 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top