Στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο» φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος της Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης ο οποίος μίλησε για το σχέδιο στέγασης στην Λεμεσό.

 

Αρχικά ο Δήμαρχος Λεμεσού ανέφερε ότι είναι σημαντική μέρα για τον Δήμο της Λεμεσού, ενώ πρόσθεσε ότι «δώσαμε αρκετά τα τελευταία 3,5 χρόνια».


Πρόσθεσε ότι «στον βαθμό που μας αναλογεί κάναμε παρέμβαση για να αποκτήσουν οι συμπολίτες μας μια στέγη».

 

Τόνισε ότι για την ανέγερση των κατοικιών παραχωρήθηκαν τρία δημοτικά τεμάχια σε πολύ καλές περιοχές της Λεμεσού στον Άγιο Νικόλαο και στον Άγιο Ιωάννη.

 

Ο κύριος Νικολαΐδης διευκρίνισε ότι θα υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης και αγοράς αυτών των κατοικιών.

 

Ο Δήμαρχος Λεμεσού σχολίασε και το γεγονός ότι το όλο έργο θα πραγματοποιηθεί με την βοήθεια του ΚΟΑΓ, ενώ θα στοιχήσει 100 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 65 εκατομμύρια θα προέλθουν από τον ΚΟΑΓ.

 

Επισήμανε ότι έργο θα ξεκινήσει τέλος του 2021 και θα διαρκέσει περίπου τέσσερα χρόνια, ενώ πρόσθεσε ότι θα υπάρχει πλήρη διαφάνεια και θα δημοσιευτούν οι προϋποθέσεις για να κατανοήσουν οι πολίτες ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι.

 

Πρόσθεσε ότι το έργο θα συντηρείται και θα αναβαθμίζεται μέσα από την συνεργασία των δύο φορέων.

 

«Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε εργατικά γκέτο, θέλουμε μια σύγχρονη ανάπτυξη», συμπλήρωσε. 

 

Τέλος ο δήμαρχος Λεμεσού διευκρίνισε ότι τα έσοδα θα πάνε για να αποσβεσθεί το χρέος της ανέγερσης αλλά και για την συντήρηση των κτιρίων.

 

Πηγή: sigmalive.com

Διαβάστηκε 721 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top