Στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ « Πρωτοσέλιδο» φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος της Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος μίλησε για τα αναπτυξιακά έργα στον Δήμο της Λεμεσού και για την προσπάθεια να ολοκληρωθούν όλα τα έργα παρά το αναθεωρημένο προϋπολογισμό λόγω κορωνοϊού.

 

Αρχικά ο κύριος Νικολαΐδης ανέφερε ότι είναι τρομακτική αλλαγή που προέκυψε με το κορωνοϊό, ενώ πρόσθεσε ότι «κάνουμε τους σχεδιασμούς μας για να δούμε πως θα επανέλθουμε στην κανονικότητα».

 

Τόνισε ότι υπάρχει προσπάθεια έτσι ώστε να μην εγκαταλειφθεί κανένα νέο έργο.

 

Επισήμανε ότι ο προϋπολογισμός του Δήμου θα είναι αναθεωρημένος, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να μειωθούν οι ελαστικές δαπάνες του Δήμου χωρίς να επηρεαστούν τα αναπτυξιακά έργα.

 

Διευκρίνισε ότι υπάρχουν εννέα έργα στις δυτικές συνοικίες και στις μεγάλες συνοικίες, ενώ δημιουργούνται περιβαλλοντικές γειτονίες και δρόμους για βελτιωμένη ποιότητα ζωής των κατοίκων.

 

Ο Δήμαρχος Λεμεσού μίλησε και για τα αντιπλημμυρικά έργα, επισημαίνοντας ότι θα ολοκληρωθούν σε 2-3 χρόνια. Τόνισε ότι υπάρχει προσπάθεια για να πραγματοποιηθούν καινούργια αντιπλημμυρικά έργα στο κέντρο της πόλης, ενώ σημείωσε ότι είναι στο στάδιο της προσφοροδότησης για την περιοχή του κάστρου.

 

Τέλος ο κύριος Νικολαίδης μίλησε και για την παράλια Lady’s Mile τονίζοντας ότι ο δήμος θα προχωρήσει σε έργα τα οποία θα συνάδουν με την φυσιογνωμία του τόπου, ενώ χαρακτήρισε ως πρόβλημα το δρόμο για αυτό γίνεται προσπάθεια να υλοποιηθούν τα έργα.

 

 

Πηγή: sigmalive.com

Διαβάστηκε 952 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top