Κλειστοί από χθες παιδοτόποι και δυο χώροι στάθμευσης, στη Λεμεσό, αφού ο δήμος προχώρησε σε αυστηρά μέτρα λόγω της ανυπακοής πολιτών να συμμορφωθούν με τα κυβερνητικά διατάγματα και τις συστάσεις για παραμονή στο σπίτι.

 

Σε ανάρτησή του στα social media, ο αντιδήμαρχος Λεμεσού Νίκος Σύκας ανέφερε:

Φιλες και φίλοι μου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου και σε συνεργασία με την Αστυνομία και τις υπηρεσίες του Δημου, πρωί πρωί συναντηθήκαμε στην επίχωση για να αξιολογήσουμε την κατάσταση με την άναρχη διακίνηση εκατοντάδων συμπολιτών μας . Προχωρήσαμε στο σφράγισμα των παιδοτόπων και το κλείσιμο δυο χώρων στάθμευσης. Σε διαχείρΙση κρίσης παίρνονται και μη δημοφιλείς αποφάσεις. Προέχει το δημόσιο συμφέρον. Προηγούμενος είχε κλείσει και το ιδιωτικό παζαρακι που άνοιξε παρά τις οδηγίες της αστυνομίας για το αντίθετο . ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ !!!!!! ή κατά την κυπριακή "ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΜΑΣ". Η αξιέπαινη προσπάθεια της ποδηλατικής αστυνομίας σε συνεργασία με λειτουργούς Δημου και τροχονόμους, περιόρισαν την απειθαρχία. Τα πράγματα μιλούν από μόνα τους. Επιβάλλονται αυστηρότερα μέτρα με πρώτο την μερική απαγόρευση στην διακίνηση με προοδευτική επιβολή αυστηρότερων μέτρων . Η πληροφορίες που έχω, οδηγούν την κυβέρνηση σε αυστηρότερη λήψη μέτρων . Η μέχρι τώρα, σοβαρή και συντεταγμένη προσπάθεια της, σε συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, είναι η ισχυρότερη απόδειξη, για να κερδίσουμε ακόμα μια μάχη.

PAIDOTOPOI-6

PAIDOTOPOI-3

PAIDOTOPOI-7

PAIDOTOPOI-4

 

 

Διαβάστηκε 2817 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top