Τις τελευταίες μέρες αναρτήθηκε στο διαδίκτυο νέο οπτικοακουστικό υλικό για προβολή της σύγχρονης εικόνας της Λεμεσού ως τουριστικός προορισμός. Η ταινία ετοιμάστηκε από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ), σε συνεργασία με την εταιρεία All about Limassol και την υποστήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού.


Η ταινία είναι στη διάθεση του κοινού στο: https://www.youtube.com/watch?v=
AXipLjGHdcE και στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ σε ψηλότερη ανάλυση σε μορφή USB είναι επίσης στη διάθεση των επαγγελματιών του τουρισμού και άλλων κλάδων που μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν ως προωθητικό εργαλείο.

 

 

Η ταινία προβάλλει τόσο τον τουρισμό «ήλιου – θάλασσας» όσο και τα ειδικά ενδιαφέροντα, ενώ παρουσιάζει τη Λεμεσό ως ένα λαμπερό κοσμοπολίτικο τουριστικό προορισμό με ποικίλες επιλογές για τον επισκέπτη που ψάχνει άνεση, υποδομές υψηλών προδιαγραφών, έντονες εμπειρίες και ειδικά ενδιαφέροντα.


Πέραν από το διαδίκτυο, όπου ο τουρίστας μπορεί να πάρει μια πρώτη γεύση από τον προορισμό μέσω της ταινίας, θα παρουσιάζεται επίσης σε τουριστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις στο εξωτερικό, εκπαιδευτικά εργαστήρια τουριστικών συμβούλων στις χώρες πηγές τουρισμού, παρουσιάσεις για προσέλκυση συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων, κ.α.

 

Η ταινία αποτελεί μέρος μιας σειράς θεματικών φιλμ που θα αποτυπώνουν το πλούσιο τουριστικό προϊόν της Λεμεσού σε διαφορετικές εποχές και για διαφορετικές αγορές στόχους.

 

lemesos2

 

lemesos1


 

Διαβάστηκε 3371 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top