Ο Δήμος Λεμεσού θέλοντας να σχολιάσει τη σημερινή ανακοίνωση των συντεχνιών ΟΗΟ-ΣΕΚ και ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ, αναφέρει ότι βρίσκεται μαζί με τις βρίσκονται σε συνεχή διάλογο για επίλυση αιτημάτων που τέθηκαν.Σύμφωνα με τον Δήμο Λεμεσού κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων υπήρξε κατάληξη σε πολλά θέματα ενώ για κάποια θέματα που παρέμειναν σε εκκρεμότητα, συμφωνήθηκε να συνεχιστεί ο διάλογος.

 


Ειδικά για το θέμα της αγοράς σκυβαλοφόρων αλλά και της βελτίωσης γενικότερα του μηχανικού εξοπλισμού του δήμου, θέματα που εκκρεμούσαν εδώ και πολλά χρόνια, έχουν τροχιοδρομηθεί λύσεις και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν πλήρη ενημέρωση. Τα θέματα που δεν επιλύθηκαν ακόμη, είναι θέματα στα οποία εμπλέκεται η κυβέρνηση και συγκεκριμένα αιτήματα για δημιουργία νέων θέσεων, αναβαθμίσεων και πρόσληψη 35 ωρομίσθιων εργατών όπως αυτά ζητήθηκαν στα πλαίσια του προϋπολογισμού 2019.


Η διαβούλευση με τα αρμόδια Υπουργεία έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται σύντομα η απάντηση. Θεωρούμε εντελώς αχρείαστα τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί ενώ απορρίπτουμε τους ισχυρισμούς ότι ο δήμος δεν ασκεί την κατάλληλη πίεση προς τα αρμόδια Υπουργεία.

 


Η ανακοίνωση καταλήγει με την παράκληση προς τις συντεχνίες να άρουν τα μέτρα και συναινετικά να συμπορευθούν με το Δήμο με στόχο την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων που εκκρεμούν για έγκριση από τα αρμόδια Υπουργεία. "Η πρωταρχική έννοια όλων μας στο δήμο, θα πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση των δημοτών και η αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης, και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να συνεργαστούμε όλοι"  τονίζει ο Δήμος Λεμεσού.

Διαβάστηκε 381 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top