Τα εν λόγω μοτοποδήλατα δωρίθηκαν στο Πανεπιστήμιο από το Δήμο Λεμεσού. Πρόκειται για εννέα (9) μοτοποδήλατα μάρκας PEUGEOT VIVACITY του 2001 και ένα (1) μάρκας PIAGGIO TYPHOON του 2004.

Τα μοτοποδήλατα είναι σε λειτουργήσιμη κατάσταση , χρειάζονται όμως κάποια συντήρηση (φθαρμένα ελαστικά, μικροεπιδιορθώσεις). Οι δικαιούχοι φοιτητές θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τυχόν συντήρηση ή/και επιδιορθώσεις που θα χρειαστούν τα μοτοποδήλατα.

Επιπρόσθετα τα έξοδα μεταβίβασης της κυριότητας των μοτοποδηλάτων, από το Δήμο Λεμεσού στους δικαιούχους φοιτητές καθώς και τα έξοδα για ανανέωση αδειών κυκλοφορίας και ασφάλειας θα βαρύνουν τους δικαιούχους. Ενημερωτικά τα πιο πάνω έξοδα ανέρχονται περίπου σε €150 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου με την παραχώρηση των μοτοποδηλάτων , δεν θα φέρει πλέον καμία ευθύνη ζητήματα που τυχόν θα προκύψουν στο μέλλον, όπως τροχαίες παραβάσεις, ατυχήματα, πρόκληση ζημιών, κλοπή, τραυματισμούς, κ.α. Η ευθύνη θα βαραίνει αποκλειστικά τον νόμιμο κάτοχο του μοτοποδηλάτου.

Δικαίωμα αίτησης έχουν οι προπτυχιακοί φοιτητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου που βρίσκονται μέχρι και το τέταρτό (4ο) έτος σπουδών. Οι υποψήφιοι αιτητές θα πρέπει οπωσδήποτε να κατέχουν άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου. Αντίγραφο της εν λόγω άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου θα πρέπει να υποβληθεί μαζί με την αίτηση. Σε αντίθετη περίπτωση η αίτηση δεν θα γίνεται αποδεκτή.

 

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων:

Όλες οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά από τους αιτητές, αυτοπροσώπως στο Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης και Ευημερίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, μαζί με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά εντός της καθορισμένης προθεσμίας.

Οι αιτήσεις αξιολογούνται με βάση καθορισμένα κριτήρια μοριοδότησης. Οι σχετικοί Κανόνες και Κριτήρια Μοριοδότησης είναι τα ίδια που ισχύουν για το Φοιτητικό Πακέτο (πλην των μορίων που δίδονταν για την απόσταση) και βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου. Το μόνο επιπρόσθετο στοιχείο που απαιτείται να προσκομιστεί είναι η άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου.

Οι αιτήσεις, πλήρως συμπληρωμένες και με όλα τα δικαιολογητικά, θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 να υποβληθούν στο Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης και Ευημερίας Φοιτητών (Κτήριο ΥΣΦΜ, Γωνία Παύλου Ξιούτα και Αθηνών).Για περισσότερες πληροφορίες αποτείνεστε στο Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης και Ευημερίας Φοιτητών (τηλ. 25-002628 και 25-002532).

 

Διαβάστηκε 798 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top