Δήμος Μπέκε, τραγουδιστής

 

«Έχω μείνει άναυδος από την ανάπτυξη της Λεμεσού. Όλη η παραλιακή της πόλης έγινε αγνώριστη, μου θυμίζει πολύ την Ντόχα που ήμουν πρόσφατα. Έχει μεταμορφωθεί εντελώς και έχει εξελιχθεί αρχιτεκτονικά στις πιο σπουδαίες ευρωπαϊκές πόλεις. Είμαι περήφανος Λεμεσιανός, μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλα και πλέον ζω στην Γερμασόγεια. Ένα αναπόφευκτο κακό αυτής της ανάπτυξης βέβαια είναι το πρόβλημα με τα parking. Εφόσον κτίζονται οι ουρανοξύστες, πρέπει να κτιστούν και πολυώροφα parking.

 

Το Limassol by night το λατρεύω γιατί έχει τρελούς ρυθμούς. Πριν 20 χρόνια δεν θα μπορούσα να φανταστώ έτσι την Λεμεσό. Ζω στην Αθήνα από το 1990 και μπορώ να πω πως η νύχτα της Λεμεσού δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την Αθήνα. Το συζητούσα πρόσφατα με τον Νίκο Βέρτη και τον Αντώνη Ρέμο που ήρθαν στην Λεμεσό για να τραγουδήσουν. Υπάρχει η κατάλληλη υποδομή στον ήχο, τον φωτισμό και το staging πλέον, ώστε να υποδεχθεί ονόματα μεγάλου βεληνεκούς».

Διαβάστηκε 14827 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top