Κοινοτάρχης Λόφου

 

1. Τι να αναμένει φέτος ο κόσμος στη χοροεσπερίδα σας;
Φέτος στις 3 Αυγούστου διοργανώνουμε μια μαγική βραδιά με τον βασιλιά της νυχτερινής διασκέδασης Βασίλη Καρρά και τον Χρήστο Μενιδιάτη. Υπολογίζουμε ότι η Λόφου θα ξεχειλίσει από κόσμο, γιατί πρόκειται για μια βραδιά που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από τις μεγάλες Αθηναϊκές πίστες. Θα λάβει χώρα σε ένα υπέροχο χώρο, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.


2.Πέρα από την πολυαναμενόμενη αυτή βραδιά, θα υπάρχουν κι άλλες καλοκαιρινές εκδηλώσεις; 
Ετοιμάζουμε πάρα πολλές εκδηλώσεις και το πρόγραμμα μας ήδη κυκλοφορεί. Ενδεικτικά θα σας αναφέρω ότι την 1η Αυγούστου το 14ο Φεστιβάλ του Ριάλτο «Μουσικές του Κόσμου» θα μεταφερθεί εδώ. Επίσης στις 11 Αυγούστου θα έχουμε μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Μάνο Χατζιδάκι, ενώ στις 17 Αυγούστου ο Στέλιος Ρόκκος θα μας διασκεδάσει με τις επιτυχίες του.


3. Ποιος είναι ο σκοπός των οργανωμένων συνόλων του χωριού, πραγματοποιώντας τέτοιες εκδηλώσεις;
Θέλουμε ο κόσμος της Λόφου να περνά δημιουργικά το χρόνο του, μέσα από όμορφες και παραγωγικές νύχτες. Επίσης θέλουμε να ενισχύσουμε το προϊόν μας σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες.


4. Η Λόφου έχει αρκετή νεολαία. Πιστεύετε ότι συμβάλει το γεγονός ότι το χωριό έχει έναν νεαρό κοινοτάρχη;
Το εάν οφείλεται στον κοινοτάρχη είναι κάτι που θα το κρίνει ο κόσμος και όχι εγώ. Αυτό που ξέρω προσωπικά είναι ότι η Λόφου αγκαλιάζεται από όλες τις ηλικίες, αλλά κυρίως από νέους ανθρώπους. Τρανταχτό παράδειγμα είναι ότι νέες οικογένειες επιλέγουν την Λόφου για να κατοικίσουν. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε σχεδόν διπλασιάσει τον μόνιμο πληθυσμό μας. Αυτό το γεγονός μας γεμίζει με αισιοδοξία ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.


5. Πείτε μας 5 λόγους για να επισκεφθούμε τη Λόφου.
Βασικά ψάχνω έστω και ένα λόγο για να μην την επισκεφθείτε, αλλά δεν βρίσκω. Σιγουρα δεν μου αρκούν 5 λόγοι, αλλά θα περιοριστώ στο γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα χωριά πανευρωπαϊκά, έχουμε τον μεγαλύτερο διατηρητέο πυρήνα σε όλη την Κύπρο, έχουμε ένα από τα ομορφότερα κλίματα στην Κύπρο με πανέμορφους ξενώνες και υπέροχες ταβέρνες. Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στη ζεστή φιλοξενία των Λοφιτών.

 

Διαβάστηκε 6305 φορές
Tagged under

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top