Όλοι έχουμε αναμνήσεις από τον παγωτάρη που ερχόταν στη γειτονιά, με τη χαρακτηριστική του μελωδία. Τότε εμείς παρατούσαμε ό,τι και αν κάναμε, και  ξεχυνόμασταν στους δρόμους για να τον προλάβουμε, μπας και ξεκλέψουμε λίγες στιγμές δροσιάς στο καυτό καλοκαίρι της Κύπρου. Ο Κούλλης όμως δεν είναι ο κλασσικός αυτός τύπος που όλοι θυμόμαστε. Με κάθε εμφάνισή του ξεσηκώνει ολόκληρες γειτονιές με τους τρελούς ρυθμούς και τα ξέφρενα του beats, αφού  μετέτρεψε το όχημα του σε dj set.

 

Πως σου ήρθε η ιδέα να συνδυάσεις το παγωτό μαζί με την μουσική;

Η αγάπη μου για το παγωτό ήταν μεγάλη και το πάθος μου για μουσική τεράστιο, οπότε σκέφτηκα πως το ιδανικό θα ήταν να τα συνδυάσω.

 

Κατά πόσο ο κορωνοϊός σε έχει επηρεάσει;

Η πανδημία του κορωνοϊού με έχει επηρεάσει όπως και τους υπόλοιπους κλάδους εργασίας. Αξίζει μόνο να αναφέρω πως το ποσοστό μείωσης της εργασίας μου ανέρχεται στο 50%.

 

Ποια γεύση παγωτό είναι η αγαπημένη του κόσμου;

Τα πρώτα σε πωλήσεις είναι το λεμόνι και η φράουλα, που προσφέρουν έξτρα δροσιά στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

dj-3

Ποιες οι αντιδράσεις του κόσμου όταν σε βλέπει;

Οι μικροί σε ηλικία χαίρονται μόλις βλέπουν το παγωτάρικο, γιατί λατρεύουν το νόστιμο μου παγωτό. ‘Όσο για τους μεγαλύτερους εκπλήσσονται, γιατί βλέπουν ένα παγωτάρη να παίζει δυνατά τέτοια μουσική.

 

Ταξιδεύεις συχνά από άκρη σε άκρη της Κύπρου και έχεις γνωρίσει αρκετό κόσμο. Τι είναι αυτό που ξεχωρίζεις στους Λεμεσιανούς από τους υπόλοιπους Κύπριους;

Οι Λεμεσιανοί ξεχωρίζουν γιατί λατρεύουν την διασκέδαση. Επίσης είναι αρκετά ανοιχτόμυαλοι και τους αρέσει να έχουν καλή ποιότητα στην ζωή τους.

 

Σε ποια περιοχή της Λεμεσού ο κόσμος σε υποδέχεται πιο θερμά;

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη περιοχή. Νιώθω τυχερός, γιατί όποτε είμαι στη Λεμεσό όλοι με υποδέχονται πολύ θερμά και μου δείχνουν έντονα την εκτίμησή τους.

dj-5

Ποια η άποψη των τουριστών για το νησί μας;

Θεωρώ ότι φεύγουν από την Κύπρο με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί το νησί μας συνδυάζει την υπέροχη φιλοξενία των ανθρώπων, καλό φαγητό, πανέμορφα αξιοθέατα και γενικότερα ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

 

Είναι το επάγγελμα του παγωτάρη ένας κλάδος που τείνει να εξαφανιστεί;

Προς το παρών δεν διακρίνω κάποιο κίνδυνο. Ίσως στο μέλλον αλλάξουν τα πράγματα.

 

Τι είναι για εσένα το καλοκαίρι;

Για εμένα σηματοδοτεί την έναρξη της δουλειάς μου και το ταξίδι μου σε πολλά μέρη της Κύπρου, που σε συνδυασμό με την ξέφρενη μουσική, κάνουν κάθε καλοκαίρι μοναδικό.

 

Περιέγραψε μας την πιο τρελή καλοκαιρινή ιστορία σε αυτά τα χρόνια που κάνεις αυτό το επάγγελμα.

Θυμάμαι πολύ έντονα την είσοδο μου σε γνωστό μπαράκι της Αγίας Νάπας. Χαμήλωσαν την μουσική και τότε «εισέβαλα» μέσα με το παγωτάρικο, παίζοντας δυνατή μουσική και ο κόσμος ξετρελάθηκε. Έγινε κυριολεκτικά χαμός!

dj

Διαβάστηκε 8900 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top