Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη φορά η καθιερωμένη εκδήλωση στο χωριό της Αψιού. Αυτή τη φορά, η εκδήλωση αφορούσε την παράσταση του Θεάτρου Σκάλα και στη συνέχεια ακολούθησε μουσική βραδιά στον υπέροχο θεατρικό χώρο του χωριού.


Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποδήμων και Φίλων Αψιούς, Μάμας Πατέρας, εξέφρασε την ευχαρίστηση που αντλεί από την πλέον δεδομένη επιτυχία της κάθε εκδήλωσης που πραγματοποιείται στο χωριό, όπως επίσης και τις ευχαριστίες του προς τον Σύνδεσμο Αποδήμων και Φίλων Αψιούς, που με τη στήριξη του συμβάλλει στην διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

 

Ακολούθως, ανέφερε μερικές εκδηλώσεις που σημάδεψαν το χωριό. Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγονται οι εξής: τα εγκαίνια του οικήματος του Συνδέσμου, η έκθεση φωτογραφίας, η μουσική βραδιά πέρσι τον Ιούνιο και οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις.


Σημαντική ήταν η αναφορά του Μάμα Πατέρα στις επερχόμενες διοργανώσεις, θυμίζοντας και την χοροεσπερίδα που διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το Σύμπλεγμα Κοινοτήτων στις 27 Ιουλίου, προτρέποντας τον κόσμο να την στηρίξει με την παρουσία του.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook


Κλείνοντας, ευχαρίστησε όλους τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης και ενημέρωσε το κοινό ότι όσα άτομα ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του συνδέσμου, να γίνουν μέλη ή να λαμβάνουν μηνύματα μπορούν να δηλώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

 

Οτιδήποτε γίνεται, ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποδήμων και Φίλων Αψιούς Μάμας Πατέρας, γίνεται στο πλαίσιο της διατήρησης επαφής μεταξύ όλων των φίλων και απόδημων της Αψιούς, αλλά και της στήριξης του χωριού με κάθε δυνατό τρόπο.

Διαβάστηκε 811 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top