Τα ναρκωτικά, ο εθισμός και οι καταστροφικές τους συνέπειες ήταν ο βασικός άξονας εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Γυμνασίου Τραχωνίου.

 

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου, την Κοινοτική Αστυνομία καθώς και την θεραπευτική κοινότητα της Αγίας Σκέπης. Η αρχή έγινε με σχετικό φιλμάκι ενώ ακολούθησε χαιρετισμός από τον διευθυντή του Γυμνασίου Τραχωνίου Σάββα. Αλεξάνδρου, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους του μίλησε για την μάστιγα των ναρκωτικών που όλο και γιγαντώνεται στο νησί μας.

 

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Αλεξάνδρου διηγήθηκε ένα προσωπικό του βίωμα για έναν μαθητή του ο οποίος εθίστηκε στα ναρκωτικά και μετά από μερικούς μήνες τον συνάντησε στην Αγία Σκέπη, γεμάτο όνειρα για το μέλλον. Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Βάσεων Ακρωτηρίου Κωνσταντίνος Πέτρου. «Zωή ολόκληρη όχι με δόσεις, είναι το πολύ εύστοχο μήνυμα που στέλνουν αστυνομία και νέοι σε μια προσπάθεια ενημέρωσης για το θέμα.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Τα μέτρα που λαμβάνονται είναι πολλά και αποτρεπτικά με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια όλων», ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Πέτρου, ενώ συνεχίζοντας μίλησε για την σημασία της επικοινωνίας μεταξύ νέων και αστυνομίας. Oι μαθητές παρουσίασαν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ στο τέλος έγινε βράβευση για τον διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Όχι στα ναρκωτικά»

Διαβάστηκε 635 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top