Με άφθονη κουμανταρία υπόσχεται να υποδεχτεί τους καλεσμένους της στον ετήσιο χορό η κοινότητα Ζωοπηγής.

 

Σε συνέντευξη του στα γραφεία της εφημερίδας «Λ» ο κ. Μιχάλης Φώκλας, από τον Σύνδεσμο Αποδήμων και Φίλων Ζωοπηγής, προσκάλεσε και φέτος τον κόσμο στον Ετήσιο Χορό Ιστορίας και Παράδοσης που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αποδήμων και φίλων Ζωοπηγής την Τρίτη 16 Αυγούστου 2016.

 

Σκοπός της διοργάνωσης, όπως ανέφερε ο κος Φώκλας, είναι να έρθουν όσο πιο κοντά γίνεται όλοι οι χωριανοί, οι φίλοι, αλλά και οι απόδημοι της κοινότητας Ζωοπηγής για να διασκεδάσουν και να αναπολήσουν γλυκιές αναμνήσεις του παρελθόντος. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει κυπριακό ποτό και φαγητό, αλλά και ζωντανή παραδοσιακή μουσική.

 

Ακολουθώντας τους δρόμους του κρασιού ο κ. Φώκλας μας παροτρύνει να επισκεφθούμε το στολίδι της κοινότητας, που δεν είναι άλλο από το Μουσείο της Κουμανταρίας.

 

Όλο τον Αύγουστο, άλλωστε, η κοινότητα έχει ετοιμάσει εκλεκτό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες με Μοντέρνα χορευτική μουσική για τη νεολαία στις 13/08 και παιδικό φεστιβάλ με πλήθος δραστηριότητες στις 20/08. Με το τέλος του καλοκαιριού η κοινότητα διοργανώνει αιμοδοσία στη μνήμη του Ξάνθου Νικολάου στο Κέντρο Νεότητας της Κοινότητας, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και ενημερωτική διάλεξη από το ΠΑΣΥΚΑΣ και το Σίμο Μαλά.

 

Πληροφορίες: Μιχαλάκης Φώκλας, τηλέφωνο: 99612960

 

Δείτε εδώ την συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Λ»

 

 

Διαβάστηκε 9862 φορές
Tagged under

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top