Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Κοινοτικό Συμβούλιο Σανίδας διοργανώνει μεγάλη παραδοσιακή μουσική βραδιά.

 

Στις 5 Αυγούστου την παραμονή της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος θα τελεσθεί ο καθιερωμένος εσπερινός και αμέσως μετά θα ακολουθήσει Παραδοσιακή Μουσική Βραδιά. Το μουσικό σχήμα «Καροτσέρης Αράδιππος» θα ομορφύνει την βραδιά με μπόλικο τραγούδι και πολλά τσιαττιστά. Θα συμμετέχει επίσης και το χορευτικό συγκρότημα Σανίδας διασκεδάζοντας περισσότερο το κοινό με παραδοσιακούς κυπριακούς χορούς.

 


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με πλούσια δώρα όπως μία κρουαζιέρα από την c/s SALAMIS FILOXENIA.

 

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Οι παρευρισκομένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν άφθονο ποιοτικό φαγητό σε πολύ προσιτή τιμή.

 

Η Σανίδα είναι χωριό της επαρχίας Λεμεσού στην Κύπρο. Απέχει από την πόλη της Λεμεσού περίπου 30 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 είχε 42 κατοίκους.

 

Χορηγός επικοινωνίας: Εφημερίδα Λεμεσός

 

 

Διαβάστηκε 1174 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top