Σάκης Στυλιανού

Σάκης Στυλιανού

Αναδημοσίευση: ΠΟΛΙΤΗΣ/ Χρ. Νέστορος

Να χρησιμοποιούν ποδήλατο για τη μετάβασή τους στην εργασία και να διανύουν αποστάσεις μικρότερες των 20 λεπτών με τα πόδια προτρέπει τους δημότες του ο Δήμος Λεμεσού, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών για χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη, προγραμματίζεται παράλληλα η πραγματοποίηση εκπαιδευτικών διαλέξεων σε γυμνάσια, από το Αθλητικό Γραφείο του δήμου και τον Ποδηλατικό Όμιλο Λεμεσού.

Επίσης, το ερχόμενο Σάββατο, ο Δήμος Λεμεσού και ο Ποδηλατικός Όμιλος Λεμεσού διοργανώνουν ποδηλατικό γύρο, με αφετηρία την πλατεία Διοικητηρίου. Σημειώνεται πως θα υπάρχουν διαθέσιμα ποδήλατα για το κοινό από την εταιρεία Next Bike, ενώ η οδός Ανεξαρτησίας θα είναι κλειστή για τα οχήματα από τις 9 μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Τις ίδιες ώρες, θα λειτουργεί στην πλατεία Διοικητηρίου περίπτερο πληροφόρησης, ενώ έχουν προγραμματιστεί τουριστικοί περίπατοι στο κέντρο πόλης.

Στο πλαίσιο των ενεργειών για αλλαγή των συμπεριφορών και συνηθειών μετακίνησης των δημοτών, ο Δήμος Λεμεσού προωθεί ολοκληρωμένο σύστημα ποδηλατόδρομων, μέσα από μια σειρά έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως η σύνδεση του ποδηλατόδρομου του παραλιακού δρόμου με το λιμάνι και τον υφιστάμενο ποδηλατόδρομο του κάθετου δρόμου και ο ποδηλατόδρομος της Μισιαούλη και Καβάζογλου και της οδού Δημοκρατίας.

Επίσης, σημειώνεται πως βρίσκεται υπό σχεδιασμό η επέκταση του ποδηλατόδρομου του γραμμικού πάρκου και η σύνδεσή του με το δάσος Πολεμιδιών.

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ

 

Στη σύλληψη δασκάλου δημόσιου σχολείου της Λεμεσού, προχώρησε το απόγευμα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για τραυματισμό 9χρονου μαθητή.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την καταγγελία έκανε στην Αστυνομία ο παππούς και κηδεμόνας του 9χρονου, ο οποίος υποστηρίζει πως, μετά από φραστική αντιπαράθεση με τον δάσκαλο του, αυτός τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του.
 
Ο 9χρονος εξετάστηκε και διαπιστώθηκε πως φέρει μικρό τραύμα στο κεφάλι, ωστόσο οι ισχυρισμοί του, για το πώς προκλήθηκε το τραύμα, διερευνώνται με προσοχή από την Αστυνομία, την ώρα που ο δάσκαλος φέρεται να δίνει μια διαφορετική εκδοχή για τα όσα διαδραματίστηκαν στο σχολείο.

(ΚΥΠΕ)

Η Κύπρος θα χωριζόταν στα τρία και θα έχανε το 22% των εδαφών της.
 


Η μεγαλύτερη ποσότητα πάγου σε όλη τη Γη βρίσκεται στην Ανταρκτική. Η επιφάνειά της καλύπτεται από πάγο πάχους περίπου δύο χιλιομέτρων! Για φανταστείτε! Πάγος πάχους δύο χιλιάδων μέτρων..!


Τι θα συνέβαινε αν έλιωναν οι πάγοι όλης της γης;

Τότε... η στάθμη της θάλασσας σε όλο τον πλανήτη θα ανέβαινε κατά 65 μέτρα. Ολόκληρες χώρες θα εξαφανίζονταν από τον χάρτη . Πρώτες θα χάνονταν οι Μαλβίδες κι ύστερα θα ακολουθούσαν η Δανία, η Ολλανδία, η Εσθονία και η Λετονία. Μεγαλουπόλεις όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, η Ουάσιγκτον αλλά και η Βαγδάτη, η Σιγκαπούρη και το Τόκυο θα κατέληγαν κάτω από το νερό. Η Κούβα θα έχανε τα 4/5 του εδάφους της και η ίδια η πρωτεύουσά της, η Αβάνα, θα βυθιζόταν. Δεν αφήνει ανεπηρέαστη ούτε την Ελλάδα, καθώς Πειραιάς , Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, μικρά νησιά και πολλές άλλες περιοχές θα ανήκουν στο παρελθόν.


Και η Κύπρος; Τι θα συνέβαινε στην Κύπρο;

Η Κύπρος έχει έκταση 9.251 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Αν έλιωναν όλοι οι πάγοι του πλανήτη, η Κύπρος θα έχανε το 22% των εδαφών της, έχοντας πλέον μια έκταση 7.211 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Όλες οι μεγάλες πόλεις του νησιού και σχεδόν ολόκληρη η ακτογραμμή θα βρίσκονταν κάτω από το νερό. Ειδικά η επαρχία Αμμοχώστου θα έχανε τα περισσότερα εδάφη της. Μόνο η Λευκωσία θα σωζόταν, επειδή βρίσκεται πολύ μακριά από τη θάλασσα.


Η Κύπρος θα χωριζόταν στα τρία.

Το μεγαλύτερο τμήμα θα είχε έκταση 6.931 τετραγωνικά χιλιόμετρα και θα αποτελείτο από το κεντρικό, δυτικό και βόρειο τμήμα του νησιού. Εδώ θα εξακολουθούσε να βρίσκεται η πρωτεύουσα Λευκωσία. Το δεύτερο τμήμα θα σχηματιζόταν στην χερσόνησο Καρπασίας , από το κατεχόμενο χωριό Κώμα του Γιαλού ως το Ακρωτήρι του Απόστολου Ανδρέα. Θα είχε έκταση 217 τετραγωνικά χιλιόμετρα και θα απείχε από το πρώτο τμήμα 500 μέτρα. Το τρίτο και μικρότερο τμήμα θα αποτελείτο από τις περιοχές Παραλίμνι, Δερύνεια, Σωτήρα και Φρέναρος στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, οι οποίες βρίσκονται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 65 μέτρων. Αυτό το μικρότερο τμήμα θα είχε έκταση 63 τετραγωνικά χιλιόμετρα και θα απείχε από το μεγάλο 15 χιλιόμετρα. Έτσι, αν έλιωναν οι πάγοι, στη θέση της σημερινής Κύπρου θα υπήρχαν τρία μικρότερα νησιά, με μόνο το πρώτο να θυμίζει κάτι από την παλιά εικόνα της χώρας.

Πηγή: BigCyprus

Ο Δήμος Λεμεσού θέλοντας να δώσει τέρμα στις συνεχόμενες καθυστερήσεις που αφορούν την ανάπλαση της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου και να επαναφέρει την ολοκλήρωση του έργου σε προοπτική υλοποίησης, πραγματοποίησε διάσκεψη τύπου στο Δημοτικό Μέγαρο, κατά την οποία γνωστοποίησε ότι θα διακόψει το παρόν συμβόλαιο με τον Εργολάβο του έργου, ενώ θα προβεί σε προκήρυξη νέων προσφορών.

 

Συγκεκριμένα, θα συνάψει τροποποιητική συμφωνία με τον Εργολάβο η οποία προβλέπει την ολοκλήρωση από μέρους του των εργασιών στην περιοχή που αυτές εκτελούνται σήμερα και την απαλλαγή του από την εκτέλεση του υπόλοιπου έργου. Μετά την επίτευξη της πιο πάνω συμφωνίας, ο Δήμος Λεμεσού προγραμματίζει την άμεση προσφοροδότηση του υπόλοιπου Έργου με στόχο αυτό να ολοκληρωθεί το συντομότερο και παράλληλα να τύχει της αναμενόμενης συγχρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020.

 

misiaoulikavazoglou

 

Να σημειωθεί ότι η ανάπλαση της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου αποτελεί ένα από τα βασικά έργα της στρατηγικής του δήμου για Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη. Το έργο αφορά την αναβάθμιση οδικού δικτύου μήκος 1800 περίπου μέτρων. Έχει συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα €5 εκ. και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανακατασκευή οδοστρώματος και πεζοδρομίων, διαμόρφωση παρόδιων χώρων στάθμευσης, δημιουργία διαδρομών για ποδηλατιστές και ΑμΕΑ,  υπογειοποίηση δικτύων κοινής ωφελείας, φύτευση και νέο οδικό φωτισμό.

 

misiaoulikavazoglou-3

 

Να υπενθυμίσουμε πως μετά από εκτεταμένη Δημόσια Διαβούλευση, είχε υπογραφεί συμβόλαιο για την εκτέλεση του Έργου σύμβαση με την εταιρεία «FAP Construction Ltd», τον Αύγουστο του 2018 και οι σχετικές εργασίες άρχισαν τον Οκτώβριο του 2018. Λόγω διαφόρων προβλημάτων οι μέχρι σήμερα εργασίες δεν εκτελούνταν με τον προσδοκώμενο ρυθμό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις οι οποίες έθεταν την όλη πορεία υλοποίησης του έργου σε κίνδυνο.

 

misiaoulikavazoglou-4

 
 

Εν αναμονή των τελικών εγκρίσεων από το Υπουργείο Οικονομικών τελούν οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως και να ανακοινωθεί επίσημα η κατασκευή του νέου Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου Λεμεσού στο Βερεγγάρια, ένα έργο που χρειάζεται και διεκδικεί εδώ και χρόνια η πόλη. Το σχέδιο μελετάται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τον ΚΟΑ, τον Δήμο Πολεμιδιών, τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού και το Υπουργείο Παιδείας.

Για τον σκοπό αυτό έχει εκπονηθεί τεχνοοικονομική μελέτη, βάσει της οποίας το κόστος υλοποίησης του έργου θα ανέλθει στα 3,9 εκατομμύρια ευρώ, και έχει ξεκινήσει ο αρχιτεκτονικός του σχεδιασμός. Το κολυμβητήριο θα κατασκευαστεί στον χώρο του κοινοτικού εξοπλισμού που έχει καθοριστεί στο Βερεγγάρια, έκτασης 6,7 χιλιάδων τ.μ. και θα καλύψει το 50% του χώρου.

Θα περιλαμβάνει κολυμβητική δεξαμενή 50 και 25 μέτρων, υποστηρικτές αίθουσες και κερκίδες. Το ολυμπιακών προδιαγραφών κολυμβητήριο θα καλύψει όλες τις ανάγκες του υγρού στίβου στη Λεμεσό και θα είναι σε θέση να φιλοξενεί διεθνείς διοργανώσεις και θα διασφαλίζει την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρίες. Το θέμα συζητήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Υπουργείο Παιδείας, με τη συμμετοχή του ΚΟΑ και του Δήμου Πολεμιδιών. Για την υλοποίηση του έργου ο ΚΟΑ θα συνδράμει με ένα σημαντικό ποσό πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Πηγή: Πολίτης/Χρ. Νέστορος 

Στο πλαίσιο της γεωαρχαιολογικής της έρευνας στην Κύπρο και σε συνεργασία με το Περιβαλλοντικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Ακρωτηρίου το οποίο στάθηκε αρωγός στη διασφάλιση άδειας εντός των ορίων των βρετανικών βάσεων, η γεωαρχαιολόγος και επιστημονικός συνεργάτης Δρ Αννίτα Αντωνιάδου επισκέφτηκε και εξερεύνησε μια από τις σημαντικότερες πτυχές της εξελικτικής πορείας του νησιού μας, θαμμένη στην περιοχή του Ακρωτηρίου Λεμεσού.


 

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ, το Ακρωτήρι είναι γνωστό στην παγκόσμια αρχαιολογική κοινότητα για την τοποθεσία Αετόκρεμμος, όπου ήρθε στο φως η μοναδική περιοχή της Κύπρου όπου προϊστορικοί άνθρωποι πριν 11000 χρόνια περίπου συνδέονται με τους νάνους ιπποπόταμους και ελέφαντες που ζούσαν στο νησί. Από το 2015 όμως στη θέση Ακρωτήρι-Νησιαρούιν (Dreamer’s Bay) στις νότιες ακτές της χερσονήσου του Ακρωτηρίου εντός των ορίων των βρετανικών βάσεων, Βρετανικά πανεπιστήμια πραγματοποιούν σημαντικές αρχαιολογικές ανασκαφές με την άδεια του Τμήματος Αρχαιοτήτων Κύπρου, την έγκριση της διοίκησης των Βρετανικών βάσεων, καθώς και με τη στήριξη και βοήθεια του RAF Akrotiri.

 


Αφορμή για την ανακάλυψη όπως διευκρίνισε ήταν η διάβρωση του εδάφους από τις βροχές, η έκθεση των κτηριακών κατάλοιπων τόσο στη στην κορυφή λόφου από τις βροχές αλλά και των λιθόκτιστων κτιρίων που εντοπίστηκαν κοντά στην ακτογραμμή από τη θαλάσσια διάβρωση. Οι αρχαιολογικές έρευνες έφεραν στο φως κατάλοιπα μιας Ρωμαϊκής/πρώιμης Βυζαντινής λιμενικής εγκατάστασης. Ενώ στα βυθισμένα κατάλοιπα στην παραλία προς τα ανατολικά του χώρου ξεχωρίζει ένας λιθόκτιστος κυματοθραύστης. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά ευρήματα που έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής, τα κτήρια αυτά ερμηνεύονται ως νεώρια/ναυπηγεία του λιμανιού που ίσως να εξυπηρετούσε την κοντινή πόλη του Κουρίου που βρίσκεται περίπου 13 χιλιόμετρα βόρεια.

 


Οι κτηριακές εγκαταστάσεις κατά μήκους της ακτής είναι μεγαλύτερες και πιο περίπλοκες από ότι είχε αρχικά υπολογισθεί. Τα κτήρια αυτά διαιρούνται στο εσωτερικό τους σε άλλα δωμάτια, ή είναι προσαρτημένα σε υπαίθριους περίκλειστους χώρους στους οποίους υπάρχουν ενδείξεις ανθρώπινης δραστηριότητας καθώς εντοπίστηκαν αβαθή λαξεύματα που περιείχαν καύση, ως πιθανό υπο-προϊόν κάποιας εργαστηριακής κατεργασίας. Επιπλέον κάποια οικοδομήματα όπως το Κτήριο 5, έχει μήκος που φθάνει τα 50 μέτρα.

 


Το σύνολο της κεραμικής που εντοπίστηκε σε αυτά εξετάστηκε προκαταρτικά χρονολογώντας τα κτήρια από τον 2ο αιώνα με συνεχή χρήση μέχρι και τον 4ο αιώνα μ.Χ. όταν και θα καταστράφηκαν κατά τον σεισμό που ισοπέδωσε το γειτονικό βασίλειο του Κουρίου γύρω στο 360 μ.Χ. Στα ανατολικά, στη διάρκεια των ερευνών του 2017 εντοπίστηκαν περίπου 250 κιλά κεραμικών θραυσμάτων από αμφορείς. Αυτά τα ευρήματα πιθανότατα συσχετίζονται με τις ζημιές που θα προκάλεσε ο σεισμός του 4ου αιώνα μ.Χ. Ενδιαφέρον είναι ότι τα επιφανειακά ευρήματα επιφανείας δηλώνουν χρήση της περιοχής μέχρι και το 600 μ.Χ.

 

Όπως τόνισε η κα. Αντωνιάδου, το υφιστάμενο ερευνητικό πρόγραμμα (Ancient Akrotiri Project), που αναμένεται να διαρκέσει πέντε χρόνια, στοχεύει στην πλήρη καταγραφή των κτισμάτων, στην ερμηνεία και χρονολόγηση τους, στην κατανόηση της σχέσης του αρχαίου λιμένα με τους κοντινούς οικισμούς και του ρόλου που θα έπαιξε η χερσόνησος του Ακρωτηρίου στις θαλάσσιες διαδρομές μεταξύ της νότιας ακτογραμμής της Κύπρου και της ανατολικής Μεσογείου. Όλα τα αρχαιολογικά δεδομένα πάντως σκιαγραφούν ένα από τα καλύτερα διατηρημένα αρχαία λιμάνια στη Μεσόγειο!

 

arxaiologos_akoitiri-4.jpg

 

arxaiologos_akoitiri.jpg

 

arxaiologos_akoitiri-3.jpg

 

arxaiologos_akoitiri-2.jpg

 

arxaiologos_akoitiri-5.jpg

 

 

Η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε ανακοίνωσή της ενημερώνει τους ιδιοκτήτες εγκεκριμένων Ιδιωτικών Φροντιστηρίων για την εφαρμογή της νέας νομοθεσίας για τα ιδιωτικά φροντιστήρια.
 
Με βάση τη νέα νομοθεσία «Ο περί της Ίδρυσης και Λειτουργίας των Ιδιωτικών Φροντιστηρίων και άλλα Συναφή Θέματα Νόμος του 2018», πραγματοποιείται η αναθεώρηση του Μητρώου εγκεκριμένων Ιδιωτικών Φροντιστηρίων, όπως επίσης και του Μητρώου Διδακτικού Προσωπικού των Ιδιωτικών Φροντιστηρίων.
 
Επίσης, έχει αρχίσει η μεταφορά και η καταχώρηση εγκεκριμένων Ιδιωτικών Φροντιστηρίων από τον υφιστάμενο κατάλογο στο ΜΗΤΡΩΟ Α και αφορά Ιδιωτικά Φροντιστήρια, τα οποία δεν παρουσιάζουν καμία εκκρεμότητα.

Η νέα νομοθεσία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στον πιο κάτω διαδικτυακό σύνδεσμο:
http://www.moec.gov.cy/idiotiki_ekpaidefsi/nomothesia.html.

Επίσης, οι κατάλογοι των εγκεκριμένων Ιδιωτικών Φροντιστηρίων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, στον πιο κάτω διαδικτυακό σύνδεσμο:
http://www.moec.gov.cy/idiotiki_ekpaidefsi/katalogoi_scholeion_frontistirion.html, και αναφέρονται ως εξής:

ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Περιλαμβάνει τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια τα οποία έχουν εγκριθεί από την Αρμόδια Αρχή, σύμφωνα με την προηγούμενη νομοθεσία.

ΜΗΤΡΩΟ Β (με ισχύ μέχρι τις 25/07/2021)
Περιλαμβάνει τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια, τα οποία έχουν εγκριθεί μετά την ψήφιση της νέας νομοθεσίας και που παρουσιάζουν, βάσει του άρθρου 9.-(4), εκκρεμότητες σχετικές με τις κτηριολογικές τους εγκαταστάσεις.  Αν οι εκκρεμότητες αυτές διευθετηθούν μέχρι τις 25/07/2021, το Ιδιωτικό Φροντιστήριο θα καταχωριστεί στο ΜΗΤΡΩΟ Α. Σε διαφορετική περίπτωση θα εφαρμοστούν άμεσα οι διατάξεις του άρθρου 26 της νομοθεσίας.

ΜΗΤΡΩΟ Α
Περιλαμβάνει τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια, τα οποία έχουν εγκριθεί από την Αρμόδια Αρχή σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία και δεν παρουσιάζουν καμία εκκρεμότητα.
Περιλαμβάνει τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια τα οποία μεταφέρθηκαν από τον ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ μετά από επανέλεγχο των στοιχείων τους και έγκρισή τους από την Αρμόδια Αρχή στις 25/07/2019. Νοείται ότι δεν παρουσιάζουν καμία εκκρεμότητα.
Περιλαμβάνει τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια που μεταφέρθηκαν από το ΜΗΤΡΩΟ Β, μετά από έγκριση τους από την Αρμόδια Αρχή και εφόσον έχουν διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητές τους.
Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες Ιδιωτικών Φροντιστηρίων που δεν έχουν υποβάλει μέχρι στιγμής το έντυπο για τα στοιχεία του φροντιστηρίου τους για την προηγούμενη χρονιά 2018-19, να υποβάλουν το συντομότερο δυνατόν το νέο έντυπο για την τρέχουσα σχολική χρονιά 2019-20. Επίσης, στο εν λόγω έντυπο θα πρέπει να συμπληρωθεί από τους ιδιοκτήτες πού επιθυμούν να γίνουν αλλαγές/μεταβολές ή προσθέσεις στα στοιχεία ίδρυσης και λειτουργίας των φροντιστηρίων τους.

Το νέο έντυπο «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ - ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019 – 20»,  βρίσκεται αναρτημένο στο διαδικτυακό σύνδεσμο:
http://www.moec.gov.cy/idiotiki_ekpaidefsi /diadikasies-entypa.html.


Πρόσωπα που επιθυμούν να προβούν σε ίδρυση και λειτουργία νέων Ιδιωτικών Φροντιστηρίων, θα πρέπει να μελετήσουν τη νέα νομοθεσία και να συμπληρώσουν όλα τα έντυπα, προσκομίζοντας παράλληλα και όλα τα πιστοποιητικά που απαιτούνται από τη νομοθεσία.

Όλες οι πληροφορίες, έντυπα και διαδικασίες βρίσκονται στον πιο κάτω διαδικτυακό σύνδεσμο:
http://www.moec.gov.cy/idiotiki_ekpaidefsi/diadikasies-entypa.html.


Σε περίπτωση που το Ιδιωτικό Φροντιστήριο έχει τερματίσει τη λειτουργία του, ο ιδιοκτήτης/τρια παρακαλείται όπως ενημερώσει γραπτώς το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

(ΚΥΠΕ/ΘΝΕ/ΓΒΑ)

Page 1 of 38

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top