Παναγιώτα Καψούλη

Παναγιώτα Καψούλη

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο  εσωτερικό και τα ανατολικά, στους 30 στα νότια παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα  ορεινά.Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά αρχικά στα προσήνεμα, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 19 στα δυτικά, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.


Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται σταδιακή άνοδος, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Η Μαρία Παστελλά είναι μια νεαρή που κατέρχεται ως υποψήφια ευρωβουλευτής με τον συνδιασμό της Συνεργασίας Συμμαχίας - Οικολόγοι. Η κα. Παστελλά μας μιλά για την ανάπτυξη της Λεμεσού, τα προβλήματα που θέλει να επικεντρωθεί αλλά και στην θέση της γυναίκας στην Ευρωπαική Ένωση.  

 

1. Πως βλέπετε την ανάπτυξη της Λεμεσού;

Καταρχάς είμαι περήφανη που κατάγομαι και ζω στην Λεμεσό. Τα τελευταία χρόνια η Λεμεσός βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο του βάθρου, σε ό,τι αφορά τα έργα ανάπτυξης και υποδομής, ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης και κυρίως στο παραλιακό της μέτωπο. Αυτή η θεαματική αλλαγή έχει συμβάλει καθοριστικά στην οικονομική πρόοδο της πόλης, αλλά ταυτόχρονα και στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων, ντόπιων και ξένων. Όμως για έναν νέο άνθρωπο είναι πολύ δύσκολο να ενοικιάζει και να ανοίξει το σπίτι του και να κάνει οικογένεια εφόσον λόγο αυτής της ανάπτυξης τα ενοίκια είναι πάρα πολύ ψηλά. Θα πρέπει να αναζητήσουμε λύσεις μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά το ζήτημα αυτό. Επίσης έχουμε πρόβλημα και το οδικό μας δίκτυο ειδικά στο κέντρο της πόλη μας υστερούμε στην στάθμευση των οχημάτων μας. Ο Δήμος Λεμεσού θα πρέπε να δημιουργήσει περισσότερους χώρους στάθμευσης ή να μελετήσει και άλλους τρόπους μεταφοράς με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Λατρεύω την παραλία μας και την νυχτερινή ζωή της πόλης μας εφόσον πλέον έχεις παρά πολλά μλερη να επισκεφθείς και να χαλαρώσεις μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα. Βασικά μπορώ να μιλώ ώρες ολόκληρες για την Λεμεσό!! 2. Ποιο είναι το κύριο πρόβλημα που θα θέλατε να επικεντρωθείτε σε ενδεχόμενη εκλογή σας;

Ένας από τους στόχους μου είναι η καθιέρωση κατώτατου μισθού για όλα τα επαγγέλματα, ειδικότερα στον ιδιωτικό τομέα. Μόνο έτσι θα σταματήσουν οι μισθοί πείνας και η εκμετάλλευση που υπάρχει ανάμεσα στους νέους μας. Επίσης θα επικεντρωθώ σε θέματα νεανικής παραβατικότητας και τους τρόπους σοφρονισμου των ανηλίκων παραβατών , όπου η Κύπρος όπως και άλλες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση υστερούν. Επιπλέον εμείς η νέοι δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας και ότι το Κυπριακό Πρόβλημα είναι ζήτημα εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε σωστά τα πλεονεκτήματα που έχει η χώρα μας όπως η ΑΟΖ μας και η γεωστρατιγική μας θέση ως προς την λύση του Κυπριακού αλλά και σε άλλους τομείς. 


3.Γιατί επιλέξατε να ενταχθείτε σε αυτό το ψηφοδέλτιο και όχι κάποιου άλλου κόμματος;

Είναι τιμή μου που κατέρχομαι με το ψηφοδέλτιο της Συνεργασίας Συμμαχίας - Οικολόγοι γιατί είνα ίσως το μόνο ψηφοδέλτιο που προωθεί την ισότητα μεταξύ των δύο φύλων και τους νέους ανθρώπους. Είναι δύο καθαρά κινήματα που δεν έχουν εμπλακεί στην διαφθορά και την διαπλοκή που επικρατεί στην χώρα μας.4.Ποιος είναι ο λόγος, κατά την άποψή σας, που οι γυναίκες στην Κύπρο αντιμετωπίζουν προκατάληψη στην πολιτική;

Θεωρώ ότι γενικότερα σαν λαός είμαστε λίγο πίσω, όσον αφορά τα θέματα ισότητας ανάμεσα στα δύο φύλα. Σε άλλες χώρες της Ευρώπης βλέπουμε τις γυναίκες σε θέσεις ισχύος και όχι μόνο. Θα πρέπει να αλλάξουμε κουλτούρα και να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες στην γυναικεία δύναμη. 5. Ποια είναι η αγαπημένη σας ευρωπαϊκή χώρα για κατοικία και ποια για διακοπές; 

Για κατοικία την Ιταλία και για διακοπές την Ελλάδα!! 

 

 

Βιογραφικό

Η Μαρία Παστελλά κατάγεται από τη Λεμεσό και είναι 27 ετών.

Σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο Θράκης-Κομοτηνής και εργάζεται ως δικηγόρος.

Είναι αντιπρόεδρος Δεοντολογίας της Συμμαχίας Πολίτων στην Επαρχιακή Λεμεσού ενώ διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Συμμαχίας Νεών από 2016 μέχρι το 2018 .

Από το 2017 έχει εκλεγεί μέλος της οργάνωσης νεολαίας του European Young Democrats που εδρεύει στις Βρυξέλλες.

Έρευνες για τον εντοπισμό πέντε άγνωστων προσώπων που επιτέθηκαν, ακινητοποίησαν και λήστεψαν ζευγάρι, εντός της οικία τους, που βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών, στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, διεξάγει η Αστυνομία Λεμεσού.


 
Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδη, ανέφερε πως ήταν χθες γύρω στις 15:00, όταν πέντε πρόσωπα, που καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, εισήλθαν στην οικία του ζευγαριού, ενός 33χρονου Ρώσου και μιας 34χρονης από τη Βουλγαρία.


 
Οι δράστες κτύπησαν τους δυο και κατάφεραν να τους δέσουν και να τους φιμώσουν, ενώ μιλώντας στα ρωσικά, ζήτησαν από τον 33χρονο χρήματα, με τον ίδιο να τους δίνει τις πιστωτικές κάρτες και τους κωδικούς τους.


 
Με την αναχώρηση τους, ο 33χρονος κατάφερε να απομακρύνει το φίμωτρο και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, όπου και έσπευσε γειτονικό πρόσωπο, ενώ ακολούθησε καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας.


 
Ο 33χρονος καθώς και 34χρονη, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, φέροντας μώλωπες και εκδορές και κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους.


 
Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, τα πέντε πρόσωπα φαίνεται να φτάνουν και ν` αναχωρούν από τη σκηνή με τα πόδια, ενώ περιγράφονται ως ηλικίας 25 με 30 χρονών και λεπτής σωματικής διάπλασης.


 
"Η αστυνομία, έχει αποκλείσει την περιοχή και διεξάγει έρευνες, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών", είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, προσθέτοντας ότι, μέχρι στιγμής, δεν έχει εξακριβωθεί κατά πόσο έχουν κλαπεί χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα από την οικία.

 Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα, έναν 35χρονο Σύρο και έναν 34χρονο Βούλγαρο, φόρεσε χθες βράδυ η Αστυνομία, σε σχέση με υπόθεση απαγωγής 36χρονης από τη Μολδαβία, με την οποίαν ο πρώτος ύποπτος φέρεται να διατηρούσε δεσμό.
 


Την υπόθεση κατήγγειλε χθες το απόγευμα στην αστυνομία πολίτης, ο οποίος αντιλήφθηκε μια γυναίκα, που περπατούσε στην περιοχή Αμαθούντας, να οδηγείται δια της βίας εντός αυτοκινήτου, από δυο πρόσωπα.
 


Μετά την εξασφάλιση βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που κατέγραψε το όλο περιστατικό, και μετά την αξιολόγηση στοιχείων, η Αστυνομία οδηγήθηκε στην ταυτότητα των δραστών και εντόπισε την 36χρονη στην οικία όπου μέχρι πριν λίγες μέρες διέμενε με τον 35χρονο Σύρο.


 
Τόσο ο 35χρονος, όσο και ο 36χρονος φίλος του, στον οποίον ανήκει το όχημα, συνελήφθηκαν για υπόθεση απαγωγής, βίας στην οικογένεια, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, μαχαιροφορίας αλλά και παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών, που εντοπίστηκαν.


 

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Η θερµή αέρια µάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί παροδικά το Σαββατοκύριακο, ενώ η σκόνη που παρατηρείται αναµένεται να υποχωρήσει αύριο.Σήµερα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις, ενώ το απόγευµα θα υπάρχουν και περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα δυτικά, το απόγευµα, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα νότια παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά, στα δυτικά και τα προσήνεµα ορεινά, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά, λίγο ταραγµένη στα νότια, ενώ στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα καταστεί σταδιακά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση το Σάββατο, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και τα ορεινά, παραµένοντας ωστόσο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους, στο εσωτερικό και τα ορεινά. Την Κυριακή δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή, ενώ τη ∆ευτέρα αναµένεται άνοδος, µε τη θερµοκρασία να κυµαίνεται γενικά πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

 

Σε κινητοποίηση βρίσκονται από χθες το απόγευμα οι δημοτικές αρχές της Λεμεσού για αντιμετώπιση ρύπανσης που εμφανίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού και που κατευθύνεται προς τις ακτές.


 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, από το απόγευμα της 22ας Μαΐου, έκαναν την εμφάνισή τους στην ανοικτή  θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Λεμεσού, στερεά και ημιστερεά υπολείμματα πετρελαιοειδών, τα οποία κινούνταν δυτικότερα προς τον κόλπο της Λεμεσού."Αμέσως κινητοποιήθηκαν σκάφη, τόσο του Τμήματος Αλιείας όσον και της μισθωμένης από τον Δήμο εταιρείας για καταπολέμηση της θαλάσσιας ρύπανσης", αναφέρεται και προστίθεται ότι σήμερα συνεχίστηκαν οι προσπάθειες, ενώ μετά από συνεννοήσεις του Δήμου Λεμεσού με το Τμήμα Αλιείας, έγινε κατορθωτή η μίσθωση δύο επιπλέον σκαφών, με ειδικό εξοπλισμό για την καταπολέμηση πετρελαιοκηλίδων.


 
"Στόχος είναι να κατασταλεί η ρύπανση έξω από τους κυματοθραύστες πριν φθάσει στις ακτές, και ταυτόχρονα να αντιμετωπιστεί και η ρύπανση που τυχόν θα εισχωρήσει εντός των ορίων της περιοχής λουομένων", σημειώνεται στην ανακοίνωση.Παράλληλα, προστίθεται, το Τμήμα Περιβάλλοντος με τη λήψη δειγματοληψιών, όσον και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, διεξάγουν ελέγχους για εντοπισμό της πηγής της ρύπανσης, με σκοπό να ληφθούν τα μέτρα που προβλέπονται από τις σχετικές νομοθεσίες.Η όλη επιχείρηση, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη καταστολή της ρύπανσης.

 

 


Πηγή: ΚΥΠΕ
 

O Πάτερ Παναγιώτης Ελπιδοφόρου είναι μόλις 28 χρονών και δεν διαφέρει καθόλου από τα άτομα της ηλικίας του. Έχει καθαρό βλέμμα και ένα περίεργο μίγμα γλυκύτητας, ηρεμίας και ταυτόχρονα ζωηράδας, όπου σίγουρα ξεχωρίζει από τον τυπικό ιερέα που όλοι ξέρουμε. Μεγάλωσε στον Άγιο Σπυρίδωνα σε μια οικογένεια μέσα στην εκκλησία, παρόλα αυτά τονίζει ότι οι γονείς του δεν του στέρησαν ποτέ την ελευθερία του. Όταν έγινε έφηβος άρχισε τις πρώτες του αναζητήσεις, διαβάζοντας και διασταυρώνοντας αν όλα αυτά που είχε διδαχθεί από παιδί είναι αλήθεια. Έκανε την δική του επανάσταση, ενώ στα 16 του ο Θεός έφερε στον δρόμο του τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο. Τον συναντήσαμε στην εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Μονοβίλικο. 

 

 

Τι σας οδήγησε στο να γίνετε ιερέας;

Πρώτα από όλα, η αγάπη μου προς τον Θεό και την Εκκλησία με οδήγησαν να επιθυμήσω από νωρίς να ακολουθήσω τον δρόμο της ιεροσύνης. Σίγουρα, το να είσαι ιερέας πρέπει να είναι κάτι που σε ευχαριστεί και να σε γεμίζει πνευματικά. Επίσης το οικογενειακό μου περιβάλλον μέσα στο οποίο ανατράφηκα, οι πνευματικοί αδερφοί και ο πνευματικός μου πατέρας, μητροπολίτης Λεμεσού, συνετέλεσαν καθοριστικά στη μετάδοση της έντονης αγάπης προς την ιεροσύνη.

 

Ποια η σχέση σας με τον Μητροπολίτη Λεμεσού;

Η ανατροφή μου κοντά στον Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο ήταν και θα είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της ζωής μου. Είναι ένας εξαιρετικός πατέρας, αληθινός εν Χριστώ αδελφός, αλλά πάνω απ’ όλα πραγματικός ποιμένας. Έχει ελεύθερο και παραδοσιακό θεολογικό λόγο και κυρίως οράματα, ιδέες και προτάσεις για το μέλλον της Εκκλησίας. Ο λόγος του, η κάθε του κουβέντα, αποτελεί βάλσαμο και σκορπά χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα, δηλαδή Χριστό. Για μένα αποτελεί πρότυπο αγίου ανθρώπου, ενός ανθρώπου του Θεού. Στην αρχή παρατηρούσα πώς συμπεριφερόταν στους γύρω του και μου έκανε εντύπωση πώς ένας άνθρωπος με αξίωμα, είναι τόσο ταπεινός.  Τον είδα να δίνει αγάπη παντού, να συγχωρεί τον οποιονδήποτε, να προσφέρει απλόχερα χωρίς ανταλλάγματα. Με αγκάλιασε, χωρίς να παρεμβαίνει στην προσωπική μου ελευθερία, δίχως  να με εμποδίζει να επιλέξω αυτό που θέλω.

 

 

Γιατί επιλέξατε να σπουδάσετε Ιστορία – Αρχαιολογία και όχι Θεολογία;

Κανένας από το οικογενειακό μου περιβάλλον δεν επενέβηκε στις επιλογές μου. Αρχικά, ήθελα να σπουδάσω νομική όμως δεν κατάφερα να εξασφαλίσω θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Μου άρεσε εξίσου η Ιστορία, επομένως σπούδασα αυτό που αγαπούσα. Έζησα μια όμορφη φοιτητική ζωή, όπως οι υπόλοιποι, με τις εξόδους μου και τις κλασικές φοιτητικές συναντήσεις. 

 

Τα σκάνδαλα στην εκκλησία παίζουν κάποιο ρόλο στην αποξένωση μας από την εκκλησία;

Παντού υπάρχουν σκάνδαλα. Για παράδειγμα ακούμε κάθε χρόνο τόσα σκάνδαλα στην πολιτική, αλλά πάλι πηγαίνουμε να ψηφίσουμε αυτόν που θεωρούμε ότι είναι ο καλύτερος. Το ίδιο είναι και με την εκκλησία, ο Θεός δεν είναι ο ιερέας. Δόξα σοι ο Θεός στις μέρες μας υπάρχουν πολύ καλοί και άξιοι ιερείς. Αν κάποιος νιώθει ότι η συμπεριφορά ενός ιερέα δεν τον εκφράζει αλλά αγαπά τον Θεό, μπορεί πολύ απλά να ψάξει κάποιον ιερέα που να τον αναπαύει πνευματικά. Αυτό όμως που πρέπει να κατανοήσουμε όλοι μας είναι ότι δεν πηγαίνουμε στην Εκκλησία για τον ιερέα ή τον ψάλτη αλλά πάμε γιατί αγαπάμε τον Θεό.  

Εσείς είστε ένας εκπρόσωπος της «light» εκκλησίας;

Ο άνθρωπος γεννήθηκε κατ’ εικόνα του Θεού και σκοπός του είναι να ομοιάσει στον Θεό, δηλαδή να φτάσει στην αγιότητα. Πρώτιστο έργο του ιερέα είναι να οδηγήσει τους ανθρώπους κοντά στο Θεό. ’Έτσι, ο κάθε ιερέας με τον δικό του τρόπο, χωρίς να παρεκκλίνει από το λόγο του Θεού, προσπαθεί να οδηγήσει τα βήματα των ανθρώπων κοντά στο Θεό.

 

Ισχύει ότι η εκκλησία έχει απαρχαιωμένες απόψεις ή συμβαδίζει με το 2019;

Δεν υπάρχουν χρονολογίες για την εκκλησία. Ότι είπε ο Θεός πριν από 2019 χρόνια ισχύει μέχρι και σήμερα. Τα λόγια του ευαγγελίου είναι διαχρονικά. Ο Χριστός πήγε και έφαγε στο σπίτι ενός τελώνη, δέχθηκε κοντά του μια πόρνη γυναίκα και αγκάλιασε όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως. Αν θέλουμε να λεγόμαστε κι εμείς ιερείς, άξιοι εκπρόσωποι του Θεού, και γενικότερα να είμαστε άνθρωποι του Θεού, πρέπει κι εμείς να αγκαλιάζουμε όλους τους συνανθρώπους μας. Όλοι μας είμαστε παιδιά της Εκκλησίας και ο Θεός είναι ο Πατέρας μας. Όλοι μας πρέπει να αγωνιζόμαστε για να καθαρίσουμε τον εαυτό μας από τα πάθη και τις αδυναμίες μας και να φτάσουμε κοντά στον Θεό.  

 

 

Η τότε σχέση σας και πλέον γυναίκα σας πώς αντιμετώπισε το γεγονός ότι θέλατε να ακολουθήσετε τον δρόμο του Θεού;

Ήταν και η ίδια από μικρή μέσα στην εκκλησία έτσι γνώριζε αρκετά πράγματα. Όταν γνωριστήκαμε, μέσα από τις πρώτες κουβέντες που κάναμε, εξέφρασα και την επιθυμία μου να γίνω ιερέας. Δεν ήθελα να την πιέσω να έκανε κάτι που δεν επιθυμούσε, αλλά ούτε κι εγώ να πιεστώ και να μην εκπληρώσω κάτι που ήθελα από μικρός. Και να που σήμερα, με την ευλογία του Θεού, κτίσαμε μια όμορφη οικογένεια και έχουμε κι ένα μικρό κοριτσάκι. 

 

Πού βρίσκεις γαλήνη εκτός από το χώρο της εκκλησίας;

Με ηρεμεί πολύ η θάλασσα. Όταν έχω χρόνο, πηγαίνουμε οικογενειακώς στον Μόλο και απολαμβάνουμε έναν πανέμορφο πρωινό περίπατο. Ένας από τους ανεκτίμητους θησαυρούς της πόλης μας, είναι η θάλασσα, κάτι που μου έλειπε πάντα ενόσω σπούδαζα Λευκωσία.

 

 

 

 

Page 1 of 54

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top