Ραφαηλία Μενελάου

Ραφαηλία Μενελάου

Αρνητικός βρέθηκε και στο 2ο τεστ για COVID-19, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, στο οποίο υπεβλήθη σήμερα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του Μπάρεντ Λέιντς.
 


Ο Σ. Μισέλ είχε βρεθεί αρνητικός και σε τεστ μια μέρα πριν την ανακοίνωση πως ένας εκ των συνεργατών του είχε βρεθεί θετικός. Όπως ανακοίνωσε ο Μπ. Λέιντς, "ο Πρόεδρος δεν βρίσκεται πλέον σε καραντίνα και συνεχίζει να προετοιμάζει το ειδικό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 1ης και 2ης Οκτωβρίου".


ΚΥΠΕ

 

Με τη λέξη «ντροπή» η Ομοσπονδία των Οργανωμένων Ασθενών (ΟΣΑΚ) περιγράφει τα όσα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020.

«Δυστυχώς, γίναμε μάρτυρες των απαράδεκτων καταστάσεων, οι οποίες επικρατούν στα δημόσια νοσηλευτήριά μας. Ακούσαμε καταγγελίες, οι οποίες δεν έχουν διαψευσθεί και οι οποίες κατονομάζουν γιατρούς οι οποίοι έχουν αρνηθεί το καθήκον τους, γιατρούς οι οποίοι σχολνάνε αφήνοντας το νοσοκομείο ακάλυπτο γιατί έχουν συμπληρώσει το ωράριο τους… Γενικά ό,τι θέλει ο καθένας κάνει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του ΟΣΑΚ.Προστίθεται ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Υγείας «έγινε ένας πόλεμος αντιπαραθέσεων και καταγγελιών μεταξύ διευθυντών των περιφερειών και την κεντρικής διοίκησης και Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ», με τις συντεχνίες μέσα σε όλα τούτα οι συντεχνίες «να ονειρεύονται τα παλιά μεγαλεία και την παλινόρθωση του παλιού συστήματος».
 

 

Οι ασθενείς, αναφέρεται, παρακολουθούν αποσβολωμένοι όλους αυτούς, οι οποίοι «ασχολούνται» με την υγεία τους να καυγαδίζουν, να αλληλοκατηγορούνται για οτιδήποτε άλλο πέραν από το συμφέρον των ασθενών και να προωθούν τα συμφέροντά τους πάνω στην πλάτη των ασθενών.

«Ποια εμπιστοσύνη άραγε μπορούν να έχουν οι ασθενείς στα δημόσια νοσηλευτήρια με όλα όσα γίνονται; Ποιος θα τους πείσει ότι τυγχάνουν της καλύτερης αντιμετώπισης και πώς θα έχουν πλέον εμπιστοσύνη και ποια εμπιστοσύνη μπορεί να έχουν σε ένα διαπλεκόμενο περιβάλλον στο οποίο ο ένας καλύπτει τον άλλο;», διερωτώνται.
 
Η ΟΣΑΚ καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΥπΥ να συγκαλέσει άμεσα συνεδρία στην παρουσία της ΟΣΑΚ για να απαντήσει σε αυτά τα ερωτηματικά και να προχωρήσει με αποφασιστικότητα στις αλλαγές και στις τομές οι οποίες θα αποκαταστήσουν την αξιοπιστία των δημόσιων νοσηλευτηρίων.


 

Παράλληλα καλεί το Υπουργείο Υγείας να προχωρήσει άμεσα σε διερεύνηση όλων των καταγγελιών, οι οποίες έχουν γίνει, καθώς και σε έρευνα για τα κακώς έχοντα όπως και στη λήψη παραδειγματικών τιμωριών.

 

Το Οργανωμένο Κίνημα των Ασθενών, αναφέρεται, δεν θα ανεχθεί άλλο τη συνέχιση των φαινομένων αυτών και αν κάποιοι δεν συνετιστούν και συνεχίσουν να ενεργούν εις βάρος και χωρίς τη συμμετοχή των ασθενών σε αποφάσεις και ενέργειες τότε θα αντιμετωπίσουν την οργή τους.

 

ΚΥΠΕ

 

Οι μονομερείς ενέργειες και οι παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου στην Ανατολική Μεσόγειο πρέπει να σταματήσουν εντελώς τόνισε κατά την τοποθέτησή του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, επαναλαμβάνοντάς την πρότασή του για διεθνή διάσκεψη.Συγκεκριμένα, στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ανέφερε ότι "η Ευρωπαϊκή Ένωση ανησυχεί για τις εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Οι μονομερείς ενέργειες και οι παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου πρέπει να σταματήσουν εντελώς. Μαζί με τα κράτη μέλη μας, καταβάλλουμε εντατικές διπλωματικές προσπάθειες για την εξάλειψη των εντάσεων και την προώθηση του διαλόγου. Με αυτό το πνεύμα, πρότεινα τη διοργάνωση μιας πολυμερούς διάσκεψης για την Ανατολική Μεσόγειο, σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη. Πολλοί παράγοντες έχουν ήδη ανταποκριθεί θετικά και είναι έτοιμοι να συζητήσουν τις λεπτομέρειες, την ημερήσια διάταξη και το χρονοδιάγραμμα. Οι οριοθετήσεις θαλασσίων ζωνών, η ασφάλεια, τα ενεργειακά ζητήματα και η μετανάστευση είναι μερικά από τα θέματα, που πιστεύω ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν", σημειώνει.

"Υποστηρίζουμε επίσης τις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών και, όπου εμπλέκονται, περιφερειακών οργανισμών, όπως στη Λιβύη ή τη Συρία", ανέφερε.

 


Αναφερόμενος σε άλλα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ ο Σαρλ Μισέλ δήλωσε ότι "υποστηρίζουμε τους έξι εταίρους των Δυτικών Βαλκανίων στο μετασχηματισμό και την ένταξή τους. Επαναβεβαιώσαμε την ευρωπαϊκή τους προοπτική. Και μόλις αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε ενταξιακές διαπραγματεύσεις με δύο ακόμη χώρες την Αλβανία και τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας".

"Μέσω της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης, αναπτύσσουμε τις σχέσεις μας με έξι χώρες στη γειτονιά μας, συγκεκριμένα, με σκοπό την ενίσχυση των θεσμών και του κράτους δικαίου. Στη Λευκορωσία, οι τελευταίες προεδρικές εκλογές παραποιήθηκαν. Δεν δεχόμαστε τα αποτελέσματα. Και καταδικάζουμε τη βίαιη καταστολή της αντιπολίτευσης και των ειρηνικών διαδηλώσεων. Η καταστολή και ο εκφοβισμός πρέπει να σταματήσουν και όλοι οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτούν και να τιμωρηθούν. Στεκόμαστε με τον λαό της Λευκορωσίας που πρέπει να είναι ελεύθερος, χωρίς εξωτερικό εξαναγκασμό, να επιλέξει το δικό του μέλλον. Ο περιεκτικός εθνικός διάλογος, με τη διευκόλυνση του ΟΑΣΕ, είναι ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος προς τα εμπρός", ανέφερε ο Σαρλ Μισέλ.

"Η καταπολέμηση της ατιμωρησίας σημαίνει επίσης την απαίτηση μιας ανεξάρτητης και αξιόπιστης έρευνας για την απόπειρα δολοφονίας με χημικά όπλα του Ρώσου ηγέτη της αντιπολίτευσης Navalny", τόνισε. "Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι επίσης στο πλευρό του λαού της Βενεζουέλας. Γι `αυτό συνεργαζόμαστε με τη Διεθνή Ομάδα Επαφών για μια ειρηνική και διαπραγματευτική λύση που πρέπει να περιλαμβάνει ελεύθερες, αξιόπιστες και δίκαιες εκλογές".


ΚΥΠΕ

 

Οι δείκτες των μολύνσεων Covid-19 και της κάλυψης κλινών στα νοσοκομεία αυξάνονται στην Ευρώπη, όπου οι αρχές πρέπει να εργαστούν για να σταματήσουν τη διασπορά, ενόψει της περιόδου της εποχικής γρίπης, είπε σήμερα ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στο πρόγραμμα Εκτάκτων Καταστάσεων Μάικ Ράιαν.

"Η Ευρώπη έχει πολλή δουλειά να κάνει για να σταθεροποιήσει την κατάσταση και να θέσει υπό έλεγχο τη διασπορά", τόνισε ο Ράιαν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου. "Γενικά, εντός αυτής της πολύ μεγάλης περιοχής, βλέπουμε μια ανησυχητική αύξηση της ασθένειας".


Από την πλευρά της, η Μαρία Βαν Κέρκοβ, εκ των επικεφαλής του ΠΟΥ για την COVID-19, δήλωσε: "Βρισκόμαστε στα τέλη Σεπτεμβρίου και δεν έχει καν ξεκινήσει η περίοδος της εποχικής γρίπης, επομένως για αυτό που ανησυχούμε είναι το ενδεχόμενο όλες αυτές οι τάσεις να πηγαίνουν προς λάθος κατεύθυνση".

Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία από νωρίς και η χρήση του στεροειδούς δεξαμεθαζόνης σώζουν ζωές, συμπλήρωσε προτού σημειώσει: "Θέλουμε να αποφύγουμε οποιοδήποτε λοκντάουν σε εθνικό επίπεδο, κάτι που συνέβη στην αρχή".


Γαλλία-Covid-19: Ξεπέρασαν τις 500.000 τα κρούσματα
Για πρώτη φορά, ο αριθμός των κρουσμάτων της Covid-19 στη Γαλλία ξεπέρασε σήμερα τις 500.000, καθώς οι αρχές κατέγραψαν 15.797 νέες μολύνσεις μέσα σε ένα 24ωρο. Χθες, είχε καταγραφεί αριθμός ρεκόρ νέων κρουσμάτων, 16.096 μέσα σε μία ημέρα.

Συνολικά, τα κρούσματα από την αρχή της πανδημίας ανέρχονται σε 513.034. Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν αυξήθηκε σήμερα κατά 150 και έφτασε τους 31.661. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των νεκρών είναι τριπλάσιος απ` όσους καταγράφονταν την περασμένη εβδομάδα.


Στην Ιταλία σήμερα διαγνώσθηκαν 1.912 κρούσματα κορωνοϊού, ο υψηλότερος αριθμός από το τέλος του lockdown
Σήμερα στην Ιταλία καταγράφηκαν 1.912 κρούσματα κορωνοϊου, ο υψηλότερος αριθμός από το τέλος του lockdown, την περασμένη `Ανοιξη.

Παράλληλα, 20 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Χθες τα κρούσματα ήταν 1.786, με 23 νεκρούς. Από την αρχή της πανδημίας, καταγράφηκαν στην χώρα 306.235 περιστατικά και 35.801 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Κατά την σημερινή ημέρα σημειώθηκαν νέα κρούσματα σε όλες τις ιταλικές περιφέρειες. Τα περισσότερα στη Λομβαρδία (277), στην Καμπανία με πρωτεύουσα την Νάπολη (253) και στην ευρύτερη περιοχή της Ρώμης (230).

Στην εβδομαδιαία έκθεσή του, το Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας της Ιταλίας τονίζει ότι "εδώ και οκτώ εβδομάδες παρατηρείται μια αργή αλλά σταθερή επιδείνωση της κατάστασης, έστω και το συγκεκριμένο φαινόμενο, σε σχέση με άλλα ευρωπαϊκά κράτη, είναι πιο περιορισμένο". Οι ειδικοί, πάντως, προσθέτουν ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει κανενός είδους εφησυχασμός και ότι δεν πρέπει να υιοθετηθούν συμπεριφορές και γεγονότα (επικίνδυνες συναθροίσεις ή κοινωνικές εκδηλώσεις) που εκτιμάται ότι θα έχουν βαρύτατες συνέπειες επί της υγείας των πολιτών.

 

ΚΥΠΕ

 

Για την προεργασία που γίνεται στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας σχετικά με τη δημιουργία Υφυπουργείου Πολιτισμού, όπως είναι η πρόσφατη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Παράταξης, Μάριο Κάρογιαν και τους συνεργάτες του, ο πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου, Πρόδρομος Προδρόμου, σε σημερινή τους συνάντηση.


 
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης, που έγινε στα γραφεία της Δημοκρατικής Παράταξης, ο κ. Προδρόμου είπε ότι «ο σκοπός είναι να έχουμε διάλογο με όλες τις πολιτικές δυνάμεις».
 
«Ταυτόχρονα ξεκινά και διάλογος με τους ενδιαφερόμενους οργανωμένους φορείς και προσωπικότητες στον χώρο του πολιτισμού, γιατί πιστεύω ότι αυτό το σχέδιο και αυτός ο προσανατολισμός της Κυβέρνησης να δημιουργηθεί μια ξεχωριστεί δομή διακυβέρνησης για τον πολιτισμό, τυγχάνει γενικής υποστήριξης. Διαπιστώνω ότι είναι επιθυμία ευρύτερα των πολιτικών δυνάμεων να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στο πολιτισμό και να έχουμε μια συγκροτημένη πολιτική για τον πολιτισμό», πρόσθεσε.
 

 

Όπως είπε ο κ. Προδρόμου, ανέφερε στον κ. Κάρογιαν τις βασικές κατευθύνσεις στη βάση των οποίων προετοιμάζεται ένα σχετικό νομοσχέδιο.
 
«Έχω ακούσει πολύ χρήσιμες εισηγήσεις και απόψεις και με ικανοποίηση διαπιστώνω ότι και η Δημοκρατική Παράταξη αναγνωρίζει την ανάγκη και υποστηρίζει την κατεύθυνση του να κάνουμε μια νέα αρχή στα πολιτιστικά πράγματα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή δομή, με ένα πολιτικό προϊστάμενο και ένα επιτελείο, το οποίο θα αναπτύξει καλύτερα τις πολιτικές κατευθύνσεις τις εκάστοτε Κυβέρνησης, αλλά θα δώσει και το στίγμα ενός κρατικού θεσμού, ο οποίος θα νοιάζεται, θα φροντίζει και θα υποστηρίζει τον πολιτισμό σε κάθε μορφή του», σημείωσε.
 

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Κάρογιαν, σε δηλώσεις του είπε ότι κατά τη συνάντηση άκουσαν τις σκέψεις και τις εισηγήσεις της Κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τη δημιουργία Υφυπουργείου Πολιτισμού.
 
«Οφείλω να πω ότι έγινε μια πολύ εποικοδομητική και δημιουργική συζήτηση. Θέλω, επίσης, να υπογραμμίσω το γεγονός ότι έχουμε πειστεί για τις κατευθυντήριες γραμμές, αλλά και τον τρόπο που το Υπουργείο θα ήθελε και η Κυβέρνηση θα ήθελε να κινηθούν να τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου και να τεθούν πάνω σε μια πιο αποτελεσματική, μια πιο συγκροτημένη βάση. Δε χρειάζονται ιδιαίτερα επιχειρήματα στο να καταδειχθεί η αναγκαιότητα της ανάδειξης του πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, του τόπου μας», πρόσθεσε.
 
Σημαντικές, συνέχισε ο κ. Καρογιάν, είναι και οι εξειδικευμένες διευθύνσεις που πρέπει να υπάρξουν για να καλύψουν όλο το φάσμα του πολιτισμού μιας σύγχρονης χώρας.
 
«Και από την άλλη πλευρά θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στην επιμονή του Υπουργού και συμφωνώ μαζί του ότι μια σημαντική διάσταση που μπορεί να βοηθήσει τον τόπο μας εκτός της ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αλλά και της ενθάρρυνσης της πολιτιστικής δημιουργίας, είναι και η πολιτιστική διπλωματία. Η Κύπρος χρειάζεται όλες αυτές τις συνιστώσες, όλες αυτές τις διαστάσεις για να μπορέσουμε πραγματικά να βοηθήσουμε τον τόπο μας, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς», συμπλήρωσε.
 

 

Ανέφερε, επίσης, ότι θα συνεχίσουν αυτή τη συζήτηση και πρόσθεσε ότι η θέση της Δημοκρατικής Παράταξης είναι ότι πρέπει να υπάρξουν ξεκαθαρισμένες θέσεις από την αρχή, χωρίς ημίμετρα.
 
«Είναι ένα σημαντικό άλμα, ένα σημαντικό βήμα. Θα πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους μας. Όλοι σίγουρα έχουμε τις ιδιαίτερες μας προσεγγίσεις . Το πρώτιστο και το πιο σημαντικό είναι να δώσουμε αυτή την απαραίτητη ώθηση σε αυτό το τομέα που όλοι παραδεχόμαστε και καταγράφουμε ότι είναι υψίστης σημασίας για τον τόπο. Δεν είναι μόνο οι ρίζες μας. Δεν είναι μόνο την ταυτότητα της χώρας μας. Είναι, όμως, και η διάσταση της στο διεθνές περιβάλλον», σημείωσε.
 
Είπε, επιπρόσθετα, ότι ως παράταξη «είμαστε πάντοτε πρόθυμοι με ανοικτό μυαλό, με δημιουργική διάθεση να συμβάλλουμε στις ευρύτερες προσπάθειες, έτσι που και τα θέματα παιδείας, αλλά και τα θέματα του πολιτισμού, να αντιμετωπίζονται με ένα υπερκομματικό φακό».
 
«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ερίζουμε για τέτοιου είδους ζητήματα και στο κάτω-κάτω, η παιδεία είναι μαζί με την υγεία, οι δύο βασικότεροι πυλώνες που θα πρέπει μια σύγχρονη κοινωνία να αγκαλιάσει, να ενθαρρύνει και να τα προωθήσουμε για το συνολικό καλό. Εύχομαι δημιουργική συνέχεια και ας ελπίσουμε ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να σπρώξουμε τον τόπο μας κάποια βήματα προς τα μπροστά. Αυτό είναι υποχρέωση μας και δεν έχω αμφιβολία ότι με συνέργειες, συναινέσεις και με δημιουργικό πνεύμα θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτά που η κοινωνία αναμένει αλλά και τα παιδιά μας σίγουρα θέλουν να αντλήσουν αυτή την γνώση και αυτές τις εμπειρίες για ένα καλύτερο μέλλον», κατέληξε.


ΚΥΠΕ

 

Το χρυσό βραβείο στο Παραθαλάσσιο Πολυλειτουργικό Πάρκο Λεμεσού (επίχωση), στην κατηγορία Destinations - Tourist Attractions, εξασφάλισε ο Δήμος Λεμεσού κατά τα πρόσφατα Cyprus Tourism Awards 2020, ενώ άλλα τέσσερα βραβεία εξασφάλισε ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού – ΓΣΟ.
 


Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, αφού ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή για την τιμητική αυτή απονομή, επεσήμανε ότι το Παραθαλάσσιο Πολυλειτουργικό Πάρκο, ανάπλαση του μόλου της Λεμεσού, ήταν ένα έργο που καθόρισε την μετά από αυτό πορεία της Λεμεσού. 
 
Μέσα από το έργο αυτό, είπε, έγινε κατορθωτό να συνδεθεί η προκυμαία τόσο λειτουργικά όσο και σημασιολογικά με την υπόλοιπη πόλη, με τις διάφορες προσβάσεις και διαμορφώσεις επί του παραλιακού μετώπου, ώστε να αποκατασταθεί η για χρόνια χαμένη λειτουργική σχέση του κέντρου πόλης με τη θάλασσα. 
 
Το πλέον όμως σημαντικό, συνέχισε, είναι η χρήση του έργου αυτού, η κοινωνική ωφελιμότητα και η προστιθέμενη του αξία και υπέδειξε ότι το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, σφύζει σήμερα από ζωή και αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους χώρους περιπάτου, άθλησης, ξεκούρασης και αναψυχής για τον πολίτη της Λεμεσού αλλά και για τις χιλιάδες επισκέπτες της.
 

 

Τέλος,  ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για τη δημιουργία αυτού του έργου, καθώς και το προσωπικό του Δήμου Λεμεσού που εργάζεται για να το λειτουργεί και να το συντηρεί.  
 

 

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι με τέσσερα βραβεία, σε ισάριθμες κατηγορίες, βραβεύτηκε από τα Cyprus Tourism Awards και ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού - ΓΣΟ.
 

 

Συγκεκριμένα, απονεμήθηκε στη διοργάνωση χρυσό βραβείο για τη συνεργασία του με το Δήμο Λεμεσού, αργυρό βραβείο για τη συμβολή του στην επέκταση της τουριστικής περιόδου, χάλκινο βραβείο ως η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου και χάλκινο βραβείο για την περιβαλλοντική εκστρατεία GO BLUE!

 
ΚΥΠΕ

 

Ο βασικός ύποπτος στην επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι, σήμερα, κοντά στα παλιά γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo συνελήφθη και ένας δεύτερος ύποπτος βρίσκεται επίσης υπό κράτηση, είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο εισαγγελέας για θέματα αντιτρομοκρατίας Ζαν Φρανσουά Ρικάρ.Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν Καστέξ ανέφερε από την πλευρά του ότι οι δύο άνθρωποι που τραυματίστηκαν ήταν δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν βγει για να κάνουν ένα τσιγάρο κοντά στο κτίριο κι ότι η ζωή τους δεν απειλείται.

 
ΚΥΠΕ

 

Page 1 of 622

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top