Ραφαηλία Μενελάου

Ραφαηλία Μενελάου

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Ύψωνα1. Μιλήστε μας για την εκδήλωση που ετοιμάζετε με τον Λούη


Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 21:30 στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Ύψωνα θα έχουμε την παράσταση stand up comedy με δύο από τους κορυφαίους στο είδος σε Κύπρο και Ελλάδα Γιώργο Χατζηπαύλου και Λούη Πατσαλίδη. Θα είναι η μοναδική παράσταση που θα γίνει στη Λεμεσό και είναι ήδη sold out.


2. Πώς αποφασίσατε να διοργανώσετε παράσταση stand up comedy;


Η συγκεκριμένη παράσταση είναι η συνέχεια των παιδικών stand up comedy, που παρουσιάσαμε πέρσι με τον Λούη Πατσαλίδη. Aποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και ετοιμάζουμε ακόμα πιο πολλά πράγματα, που είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιαστούν και πάλι από τους δημότες μας και όχι μόνο.


3. Ποιο το έργο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας αυτά τα δύο χρόνια που λειτουργεί ως θεσμός;

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Ύψωνα, στα πρώτα 2 χρόνια λειτουργίας του έχει να επιδείξει μια πλούσια δράση. Διοργανώσαμε για 2 χρόνια το Ιpsonas Christmas Wonderland, τουρνουά μπιλιάρδου, mini football, playstation, προβολές παραστάσεων παιδικού κινηματογράφου, φεστιβάλ παιδιού και πάρα πολλές άλλες εκδηλώσεις.
Παράλληλα, συμμετείχαμε στο τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο Σ.Κ.Ε. του δήμου μας, κάναμε συλλογή από πώματα και με τα έσοδα δωρίσαμε ένα τροχοκάθισμα στην Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων.
Επίσης, συνδιοργανώσαμε με την Αστυνομία των Βάσεων Ακρωτηρίου, συναυλία με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Σταν στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, όπου καταφέραμε να μαζέψουμε €33.000, που θα δοθούν σε άπορες οικογένειες.


4. Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε στους νέους του Ύψωνα με την ίδρυση του συμβουλίου;

Η πραγματική διέξοδος στα προβλήματά τους είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο, η συμμετοχή σε δράσεις οργανωμένων συνόλων, η ενασχόληση με τον αθλητισμό και οι πρωτοβουλίες μέσα από οργανωμένα σύνολα. Είναι καθήκον δικό μας να τους δείξουμε το σωστό δρόμο και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του συμβουλίου μας.


5. Ποια είναι η επόμενη δράση του Συμβουλίου Νεολαίας;

Το Ipsonas Christmas Wonderland που θα γίνει και φέτος στον χώρο στάθμευσης του δημαρχείου στις 6,7,8 και 13,14, 15 Δεκεμβρίου, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και εκπλήξεις. Επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά την εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ που στηρίζει όλες τις δράσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Ύψωνα και συμβάλλει στην προβολή του έργου μας.

 

Οι Βρετανικές Βάσεις ζητούν τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό του 39χρονου Κυριάκου Γεωργίου από το Τραχώνι, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση των βρετανικών αρχών, ο 39χρονος απέδρασε χθες από τον ψυχιατρικό θάλαμο του νοσοκομείο Λεμεσού ενώ «θεωρείται ως επικίνδυνο πρόσωπο με αυτοκτονικές τάσεις».

 

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων καλεί το κοινό εάν έχει οποιεσδήποτε πληροφορίες που ενδεχομένως να βοηθήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη του, να επικοινωνήσει είτε στο 1443 είτε στο 25967227.

 

Πηγή: https://omegalive.com.cy

Ώρες Λειτουργίας: 8πμ - 10μμ. Μετά τις 10μμ και μέχρι τις 8πμ της επομένης, ανοίγουν το φαρμακείο οι φαρμακοποιοί, μετά από τηλεφώνημα στην οικία τους, όταν ο ασθενής έχει συνταγή.

 

Τετάρτη 13/11/19

1. Σακκάς Γεώργιος
Αγίας Ζώνης 23Β
, μεταξύ της Εκκλησίας Αγίας Ζώνης & Πενταδρόμου, Λεμεσός
25366299
, 25342543

 

 

2. Κουπέπας Ανδρέας
Ανοικοδομήσεως 37Β
, βόρεια round about Λινόπετρας κι αριστερά (δρόμος Συνοικισμού), Άγιος Αθανάσιος
25724545
, 25322840

 

 

3. Σκούρου Άντρια
Ύψωνας, Ηλία Καννάουρου 50
, 50 μέτρα απέναντι από LIDL, Ύψωνας
25393935
, 25212450

 

 

4. Νικηφόρου Χριστίνα
Σπύρου Κυπριανού 18Α
, ανατολικά διασταύρωσης Νίκου Παττίχη με Σπύρου Κυπριανού, απέναντι από Mega Electric, Λεμεσός
25320042

 

Η Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων μαζί με τις κοινότητες που βρίσκονται εντός ή γειτνιάζουν των Βάσεων οργανώνουν «Φιλανθρωπική Ποδηλασία» με στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα οδικής ασφάλειας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, όπως και τη συλλογή χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα δοθούν σε οικογένειες και παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.


Η «Φιλανθρωπική Ποδηλασία»  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019.

 

Επικεφαλής θα είναι ο Αρχηγός Αστυνομίας Βρετανικών Βάσεων, κ. Chris Eyre. 

 

Η εκκίνηση θα γίνει από την κοινότητα Αυδήμου η ώρα 07:30, θα περάσει από δέκα συνολικά κοινότητες και θα καταλήξει στον Αστυνομικό Σταθμό Κολοσσίου, στον δρόμο Μ1.

 

Η εκδήλωση εμπίπτει στο πλαίσιο της εκστρατείας για «Ευαισθητοποίηση σε θέματα Οδικής Ασφάλειας» και τελείται εις μνήμη του συνάδελφού μας Σάββα Κωνσταντίνου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε πρόσφατο τροχαίο δυστύχημα.


Με αυτή μου την επιστολή, θα ήθελα να σας παρακαλέσω όπως συμβάλετε στην προσπάθεια αυτή καλύπτοντας την όλη εκδήλωση, συμβάλλοντας έτσι στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό μας έργο.

 

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Λούκα Παναγιώτου στο τηλ. 99664151.

«Ας συμμετάσχουμε και συνδράμουμε όλοι μαζί με τον Αρχηγό Αστυνομίας σε αυτή τη φιλανθρωπική και κοινωνική πράξη!!!»

«Ποδηλατούμε όλοι μαζί για πιο ασφαλείς δρόμους!!»

 

 

 

Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες πέρασε η Αστυνομία Λεμεσού, μετά από συντονισμένη επιχείρηση μελών του ΟΠΕ και ΤΑΕ Λεμεσού, για υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής και πορνείας.


 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση διεξήχθη σε διαμέρισμα, όπου εντοπίστηκαν οι τρεις ύποπτες ηλικίας 30, 19 και 18 χρόνων, εναντίον των οποίων προέκυψε σχετική μαρτυρία.
 


Στο διαμέρισμα διεξήχθη έρευνα βάσει Δικαστικού εντάλματος, στην παρουσία τους, όπου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ στην κατοχή της 18χρονης εντοπίστηκε επίσης μικροποσότητα άσπρης σκόνης, η οποία πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.


 
Εναντίον των τριών γυναικών εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων αυτές συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.
 


Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

 


ΚΥΠΕ
 

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τα ξημερώματα σήμερα, από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό, ο Ανδρέας Νικολάου, 50 ετών. 


Ο 50χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.85μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με τατουάζ στο δεξί του χέρι και στο λαιμό, ενώ κατά την αναχώρησή του, φορούσε παντελόνι χρώματος γκρι, μαύρη κοντομάνικη φανέλα και αθλητικά παπούτσια.    

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού [Τηλ. 25805057], ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "ΛΕΜΕΣΟΣ" ο 50χρονος έχει βρεθεί και είναι καλά στην υγεία του. Σας ευχαριστούμε.

 

Xρηματικό ποσό χιλίων ευρώ απέσπασε άγνωστος από ξενοδοχείο της παραλιακής Λεμεσού, γρονθοκοπώντας υπάλληλο.
 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 1.45 τα ξημερώματα, όταν άγνωστος άνδρας, ο οποίος είχε καλυμμένο το κεφάλι του με κουκούλα φούτερ, εισήλθε σε υποστατικό στη Λεμεσό και αφού προσέγγισε 44χρονο υπάλληλο, του ζήτησε χρήματα, ενώ τον κτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο.
 


Ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, από το ταμείο, καθώς και το κινητό τηλέφωνο του 44χρονου και τράπηκε σε φυγή πεζός.


 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις.


 
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.


 
ΚΥΠΕ

 

Page 1 of 295

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top