Στην Κύπρο για προπονητική προετοιμασία ενόψει των υποχρεώσεων της καλοκαιρινής περιόδου, βρίσκεται ο χρυσός νικητής του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης και του Παγκοσμίου Κλειστού του 2016 στο Ύψος, Ιταλός Τζιανκάρλο Τάμπερι.
 


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕΑΣ, ο Ιταλός αθλητής προετοιμάζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λανιτείου Σταδίου στη Λεμεσό, ύστερα από προτροπή του Κύπριου Πρωταθλητή Κυριάκου Ιωάννου. 
 


Οι δύο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές διατηρούν ιδιαίτερες φιλικές και αθλητικές σχέσεις, γι΄ αυτό και αντίκρισε θετικά το κάλεσμα να προπονηθεί στην Κύπρο, κάτω από ιδανικές συνθήκες για ένα πρωταθλητή κόσμου.
 


Στόχος είναι να γίνει η Κύπρος το βασικό προπονητικό κέντρο του Ιταλού πρωταθλητή, όπως άλλωστε είναι τα τελευταία χρόνια και για πολλούς άλλους ξένους και Ελλαδίτες αθλητές-τριες.

 


ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 669 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top