Παρ’ όλες τις δυσκολίες που στάθηκαν εμπόδιο στη λειτουργία της Σχολής Χορού Αντζελίνας, λόγω πανδημίας, οι μαθητές κατάφεραν να καταπλήξουν όλους όσοι βρέθηκαν στο Θεατράκι Ονήσιλος στον Άγιο Τύχωνα.


Ταξιδέψαμε με ένα κρουαζιερόπλοιο που σάλπαρε για μακρινούς προορισμούς από το λιμάνι του Πειραιά. Εκεί συναντήσαμε τον Παναγιωτάκη, που το έχει σκάσει από το ίδρυμά του, ψάχνοντας το μονοπάτι για ένα καλύτερο κόσμο. Εντός του πλοίου όμως τον περίμενε μία μεγάλη έκπληξη την οποία βρήκε στο πρόσωπο της κας Σεμέλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΔΩ


Σε αυτό το απρόσμενο χορευτικό ταξίδι, οι παρευρισκόμενοι συνάντησαν αγαπημένα τραγούδια, εκτελεσμένα από άρτιες και φαντασμαγορικές χορογραφίες.


Γονείς και συγγενείς, απόλαυσαν τους κόπους των παιδιών τους, που απέδωσαν τα μέγιστα και έβγαλαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Διαβάστηκε 629 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top