Το ΑΚΕΛ και η Ομάδα της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο GUE/NGL ανακοινώνουν τη διοργάνωση του 2ου Δικοινοτικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας με θέμα «Το συρματόπλεγμα που μας χωρίζει, το κοινό μέλλον που μας ενώνει». Ο Διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.

 

Οι διαγωνιζόμενοι, Κύπριοι και μη κάτοικοι του νησιού, καλούνται να αποτυπώσουν την πραγματικότητα της τραγικής όψης του διαχωρισμού της Κύπρου, προσδίδοντας την ίδια στιγμή την ελπίδα για την οικοδόμηση ενός ειρηνικού μέλλοντος που θα επανενώνει την Κύπρο και το λαό της.

 

Οι τρεις πρώτοι νικητές θα συμμετέχουν σε ταξίδι στις Βρυξέλλες όπου θα γίνει η έκθεση φωτογραφίας με τις 40 καλύτερες συμμετοχές ενώ οι 12 καλύτερες συμμετοχές θα περιληφθούν σε ημερολόγιο του 2021 που θα γίνει για αυτό τον σκοπό. Επίσης, οι 12 καλύτερες συμμετοχές θα λάβουν αναμνηστικά βραβεία σε ειδική τελετή που θα γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβρη.

 

Πληροφορίες σχετικά με το θέμα και τους όρους του διαγωνισμού υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΑΚΕΛ και τις σελίδες του ΑΚΕΛ στα κοινωνικά δίκτυα. Για διευκρινίσεις και υποβολή συμμετοχής επικοινωνείτε: τηλ.22589521 /e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Διαβάστηκε 325 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top