Τρεις συμπολίτες μας κάνουν υπερήφανη τη Λεμεσό αφού το υπέροχο τραγούδι που δημιούργησαν θα ταξιδέψει σε πολλές χώρες ως soundtrack της ταινίας «The trip to Greece».

 

Το τραγούδι «Στιγμές», σε μουσική της Γεωργίας Κόμπου, στίχους του Άθου Χατζηματθαίου και ερμηνεία της Συλβάνας Γεωργίου, επιλέγηκε για το τελευταίο έργο της τριλογίας του σκηνοθέτη Michael Winterbottom, ο οποίος μετά την Ιταλία («The Trip to Italy») και την Ισπανία («The Trip to Spain»), αυτή τη φορά ταξιδεύει στην Ελλάδα.

 

Ακούστε το τραγούδι:

Η συνεργασία αυτή κατέστη δυνατή μέσω της FM Records, η οποία προωθεί τη δουλειά Κυπρίων και Ελλήνων δημιουργών στο εξωτερικό.

 

Ο Δήμος Λεμεσού, προσωπικά ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο συγχαίρουν τους τρεις συμπολίτες μας για τη διεθνή αναγνώριση του έργου τους και τους εύχονται κάθε επιτυχία στη συνέχεια.

 

Δείτε το trailer της ταινίας:

 

Διαβάστηκε 810 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top