Στην παρουσία συγγενών, φίλων αλλά και βιβλιόφιλων Λεμεσιανών πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Πέττα «Ελισσώ, η ορφανή κόρη», που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων Αγίου Γεωργίου Χαβούζας. Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής Δρ. Λεωνίδας Γαλάζης.Για το βιβλίο της Μαρίας Πέττα μίλησε η επιμελήτρια – συγγραφέας Μαρία Βασιλειάδου. Μάλιστα ανέφερε πως είναι με χαρά που άνοιξε τον κύκλο παρουσιάσεων για το νέο βιβλίο της Μαρίας Πέττα «Ελισσώ, η ορφανή κόρη» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΞΗ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μαρία για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και να της ευχηθώ η Ελισσώ της να "αγγίξει" πολλούς», συμπλήρωσε.

 

elissw1


Μετά το πέρας της παρουσίασης η ηθοποιός Έλενα Διαμαντίδου διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο προκαλώντας το ενδιαφέρον στο κοινό.


Τέλος, η συγγραφέας συνομίλησε με τους αναγνώστες της και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

eliss2

 

Διαβάστηκε 589 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top