Η πρώτη ατομική έκθεση της ανερχόμενης εικαστικού, Ευδοκίας Γεωργίου πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό με τον τίτλο «Shaped Chaos».

 

mesa

 


Η εικαστικός μας προσκάλεσε στο Exhibit 8 Gallery Crafts & Heritage, σε μια παιχνιδιάρικη και πολυδιάστατη έκθεση, για να θέσει ερωτήματα για τις διαφορετικές πτυχές μιας κοινωνίας. Μπορείτε να απολαύσετε τα έργα της έκθεσης μέχρι τις 29 Νοεμβρίου.

 

mesa1

 

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 


Η έκθεση βασίζεται σε μια συλλογή γλυπτών και έργων ζωγραφικής, μέσω των οποίων η καλλιτέχνης επιθυμεί να αναδημιουργήσει εικόνες, μορφών και καταστάσεων στη φύση, την κοινωνία και την καθημερινή ζωή του ανθρώπου. Ως εκ τούτου, η εικαστικός παρουσιάζει την εξελικτική κατεύθυνση που τείνουν να έχουν τα όντα και την ανάγκη βιωσιμότητας και συνείδησης ως προς την αλλαγή των κοινωνικών και ιδιωτικών πεδίων.  

 

 

Ως πτυχιούχος Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Kent, η Ευδοκία, το 2015, ήταν υποψήφια για το βραβείο CVAN Platform Graduate Award.  Η Ευδοκία έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό – όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιταλία και στην Ισπανία.  Μεταξύ άλλων, η Ευδοκία έχει λάβει μέρος στη Biennale της Λάρνακας το 2018, στην Εβδομάδα Τέχνης στην Ρώμη το 2019 και στο ‘Summer Show’ στη Βαρκελώνη.  Ένα από τα έργα της είναι μέρος της συλλογής Imago Mundi από το 2018 και εκτέθηκε το ίδιο έτος στην Τεργέστη της Ιταλίας.  Επίσης, η Ευδοκία αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Εκπαίδευσης μέσω των Τεχνών.
 

Διαβάστηκε 879 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top